MINCIUNI! Primarul Toma minte de ingheata apele! Declara intr-un ziar sponsorizat de primarie ca: “Buzoienii racordati la RAM nu vor avea probleme in aceasta iara!” (la ce fel de probleme se refera edilul?) Iata o parere autorizata!

caldura Buzau TomaVine frigul! Primarul Toma nu a reusit sa asigure minimul de confort si de civilizatie in 2019, la aproape 4 ani de mandat (in schimb a indatorat prin imprumuturi bancare, cetatenii -  pentru mai bine de 50 de ani de acum incolo)! Orasul este ca dupa bombardament – santuri, lucrari abandonate, asfaltari de mantuiala….si multe altele! Pe langa aceste aspecte tot mai reclamate de buzoieni, Toma a mai “produs” una: “Incalzirea buzoienilor racordati la RAM - incerta, la iarna!” Cu toate ca face ce stie mai bine: plateste o parte a presei pentru dezinformare, realitatea este cruda, iar viitorul incert. Alaturi de cuscrul penal – Gubandru si de alti pesedisti cocotati in CA sau Directiunea CAB si RAM, Toma se pregateste, asa cum stie el, de mare infruntare cu…frigul de afara si din inteirorul caselor si institutiilor buzoiene! Iata ce parere pertinenta am gasit, leagat de incalzirea buzoienilor, pe o pagina de facebook, facuta de un specialist in domeniu! Judecati voi totul, punanand mana din cand in cand pe caloriferul racordat la falimentarea RAM. In zielele care urmeaza, vom reveni si cu parerea altor specialisti in domeniu, contactati de News Buzau!

#caldurabuzoienilor 2019 – 2020: “O analiză succintă:

Avand in vedere prognoza meteo, saptamana aceasta, mai precis incepand cu data de 30.10.2010, ar trebui ca buzoienilor sa le fie furnizat agentul termic pentru incalzire. Criza caldurii din apartamentele buzoienilor, daca pana acum nu a fost perceputa fizic, va fi constientizata de multi dintre concetatenii nostri incepand cu primele zile cu temperaturi scazute.

Primarul Municipiului Buzau anunta in urma cu 2 zile ca vom avea caldura anul acesta. Intr-un material video postat intr-un cotidian online, anunta punerea in functiune a unor noi cazane apte sa livreze agent termic in Dorobanti si Micro 3, isi asuma meritele, dar nu ne spunea cate din cele aproximativ 8500 de apartamente ramase in sistemul centralizat vor primi caldura.

Prima întrebare:

Câte apartamente vor avea căldură?????

Cert este ca din relatarile edilului am mai detectat o informatie importanta: Colegiul Tehnic va avea încălzire proprie incepand de saptamana viitoare, adica dupa data de 01.11.2019.

A doua întrebare:

Dar celelalte institutii publice, celelalte scoli si gradinite?

40 de institutii, conform informatiilor publice, erau in pericol sa nu primeasca agent termic, iar acest lucru era cunoscut de la nivelul lunii mai a anului 2019.

Continuați va rog cu opinii si intrebari astfel incat să ni se ofere raspunsurile

SURSA: facebook

I.G.