VIDEO REPORTAJ – Buzaul lui TOMA DEZASTRU si al Casandrei (vanzatoarea de seminte)

Buzaul lui Toma dezastruBuzaul lui TOMA DEZASTRU, 2019 – 2020. Praf, gropi, indolenta, mult tupeu, pile si…cam atat! Asta gaseste vizitatorul care paseste in orasul de la Curbura Carpatilor, altadata etalon in eleganta si curatenie. Daca nu esti aliatul la matrapazlacuri cu TOMA FALIMENT zis si FACALET DEZASTRU si nu ai afaceri cu Primaria, atunci vei observa ca dincolo de cateva amenajari si ingrijiri de spatii verzi (cu costuri enorme, prin firme de gasca si de partid) exista o realitate dura – un oras acaparat de DICTATURA lui Toma si a acolitilor. Am demarat un scurt REPORTAJ VIDEO despre realitatile orasului si concluziile le trageti voi! Stim ca suntem incomozi si ca vor incerca sa ne contrazica cateva “fake” conturi, dar buzoienii trebuie sa vada si sa stie adevarul, care ii va face liberi…la alegeri!

 

Nu avem vreun scop meschin sau de grup, nu avem “stapani” si nu suntem slugile nimanui, GARANTAT! Asa cum am aratat si in celelate episoade (vezi linkuri mai jos), suntem cu ochii pe cheltuirea banului public si nu vom da niciun pas inapoi de la a arata buzoienilor si lumii intregi, ADEVARUL!

REDACTIA

BUZAUL LUI TOMA - EPISODUL 3:

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/38749-video-buzaul-lui-toma-episodul-al-iii-lea-toma-si-asfaltarile-de-mantuiala-bataie-de-joc-pe-bani-publici

BUZAUL LUI TOMA - EPISODUL 2:

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/37978-video-buzaul-lui-toma-episodul-2-urbisul-alimenteaza-cisternele-cu-apa

BUZAUL LUI TOMA - EPISODUL 1:

https://www.newsbuzau.ro/momentul-zilei/37172-video-premiera-news-buzau-ce-a-ajuns-buzaul-sub-toma-faliment