FOTO - EPISODUL AL III-LEA – Nedumeriri si puncte de vedere diferite in scandalul de la BECENI - “(NE) ȘANSA pentru Beceni –Împreuna reușim (SA FURAM)”!

Scandal Beceni Episodul 3In EPISODUL AL III-LEA al anchetei noastre de la BECENI (EPISOADELE I (LINK)si II (LINK) le puteti consulta pe News Buzau), privind conflictul intre Primaria din localitate si cei care au implementat proiectul “ȘANSA pentru Beceni –Împreuna reușim” - POCU ID 114909, vorbim despre punctele de vedere trimise REDACTIEI de catre cei care au contribuit la derularea programului.

Daca in primul Episod am prezentat punctul de vedere al celui care a implementat proiectul, iar in al doilea Episod am prezentat un Drept la Replica din partea Primariei Beceni, in acest episod, dam publicitatii explicatia profesorului Madalina Neagu, cea care a fost mentionata in scandal, de reprezentantii UAT Beceni. Pentru a nu fi acuzati ca deformam sau inducem populatiei si organelor de control, alte idei decat cele prezentate de parti, ne marginim in afisarea seaca a acestui punct de vedere, in imaginile de mai jos, ramanand ca ulterior sa revenim cu mai multe concluzii referitoare la subiect.

G.I.M. Buzau