INCREDIBIL! FOTO DOCUMENTE! 1. Surse: Gasca lui Toma din Primarie (Fredy & Co) - intai incaseaza banii pe paranghelii si apoi da contractul la semnat!!! 2. Continua arderea documentelor sensibile din Primarie!

Refuz semnare act penal primarie Toma BuzauSurse juridice din CLM si din proximitatea primarului faliment Toma Constantin ne-au informat ca in Administratia Publica Locala se petrec lucruri halucinante! Potrivit legii si hotararilor locale, o comisie speciala se ocupa de ofertele pentru contractele de publicitate si organizare de evenimente cultural-artistice si apoi firesc, se semneaza contractele, ramanand ca ulterior, dupa efectuarea serviciilor respective sa se emita facturile si sa se livreze banii in conturile respectivilor desemnati castigatori! Asa ar fi normal, dar la primarul faliment Toma si gasca penala din jur, lucrurile se intampla…pe dos: MAI INTAI SE IAU BANII (si asa destul de multi si nejustificabili), apoi, dupa luni de zile (aproape un an, in cazul de fata) se cere semnarea contractului! INCREDIBIL, DAR ADEVARAT!

In fapt: prin luna februarie mai multi angajati ai primăriei membri ai unei comisii (sefa fiind doamna Turcoman – n.r.) ar fi trebuit să semneze un document pentru atribuirea unui contract lui Alfred Vasilescu tot pentru publicitatea facuta cu ocazia sărbătorilor de iarna dar se pare ca unul dintre ei (un membru) a refuzat pentru ca banii ii primise Fredy cu vreo cateva luni inainte iar omului nu i se părea corect sa aprobe un document dupa ce o firma a lui Vasilescu cheltuie bani publici cu mult inainte…nu erau “multi bani” decat vreo un miliard juma’ vechi?! Urmarea? Persoana a fost inlocuita de urgență! Culmea: lui Fredy si gastii penale, ca si lui Gagu, pe lucrarile de la Bazar li se actualizeaza constant sumele pentru contacte…totul pe banii buzoienilor!”, ne-a transmis sursa noastra. “ Imi aduc aminte ca dumneavoastra ati semnalat cu mult timp inainte suspiciunea rezonabila ca multe din documentele sensibile au fost pur si simplu arse de “echipa Kaizen”… la fel, aceiasi indivizi au intrat fara drept in locuri cu restrictie din Primarie si in computerele angajatilor si au sters informatii sensibile! Aflati ca nici acum nu au dus documentele la instanta si DNA, pentru simplu fapt ca ele nu mai exista….fizic. O astfel de actiune s-a intamplat de curand (26.11.2019 – n.r.), cand la serviciul transporturi (taxi), condus de D-na Garofita au descins politistii care au cautat niste dosare… evident nici astea nu mai sunt pentru ca si ele au fost…arse, de aceeasi echipa Kaizen, controlata de Toma!”

PRECIZARE: Potrivit cutumei, Grupul de investigatii Media, Sectiunea Buzau a informat din timp organele de control in vederea demararii unei anchete penale, dupa ce se vor verifica informatiile prezentate. Multumim!

VA URMA

G.I.M. Buzau