Parteneriat “ELECTRECORD – NEWS BUZAU” – “Taraful Mieluta Bibescu” vine pe 7 ianuarie 2020 la Buzau (Cafeneaua Artistilor)

Electrecord News BuzauCel mai respectat clarinetist din muzica lautareasca vine la Buzau de Sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul (marti 7 ianuarie – Cafeneaua Artistilor). Serile “Electrecord” poposesc si in orasul nostru, organizatorii promitand reprezentatii de neuitat. News Buzau este singurul partener media si va va tine la curent cu spectacolul promis. ELECTRECORD – “Coloana Sonora a Romaniei” a fost casa de productie care a sustinut si sustine muzica autentica romaneasca si a produs de-a lungul anilor multa incantare. “Suntem prima platforma de muzica exclusiv romaneasca ce aduce in format digital melodiile si compozitiile celor mai indragiti artisti romani.

Asculti aproape un secol de muzica romaneasca - usoara, populara, pop-rock, clasica.Traiesti emotiile, amintirile si spiritul petrecerii pe care le trezeste muzica romaneasca a anilor ’20-’90. Cele mai cunoscute si frumoase melodii, cele mai apreciate albume, cei mai indragiti interpreti, muzica amintirilor noastre, toate sub un singur nume : www.electrecord.com.

REDACTIA NEWS BUZAU

Electrecord News Buzau