Dosarele lui Didimos – PSD se pregătește de alegeri: Ciolacu vrea Proiect de țară, Toma înghesuit de Doamna. Specialistii in contrainformatii “second hand” au dat-o in bara! (FOTO REZULTATE SONDAJ PENTRU PRIMARIA BUZAU)

Sondaj Dosarele lui Didimos primari Buzau 2020Pe cât de penibilă, pe atât de hidoasă este imaginea PSD-ului, în special la Buzău – actualul centru al celui mai hulit partid din istorie pe unitate de timp. Pe plan național liderul Marcel Ciolacu nu mai contenește cu planuri, proiecte și alte aberații politicianiste, sluțit de atâta minciună în fața unui public chinuit de politicile psd-iste. Aberează despre inexistenta autostradă Moldova, minte în legătură cu apelul la forțele politice, forțe pe care PSD le-a controlat și le-a manevrat ca pe sulul de hârtie igienică până mai ieri, eructează în legătură cu societatea civilă pe care ei, psd-eii se bazează în mirobolantul proiect care să scoată România din .... (sursa: https://adevarul.ro/news/politica/marcel-ciolacu-fac-apel-fortele-politice-facem-proiect-tara-serios-putem-incepe-proiect-tara-autostrada-moldovei-1_5e2ad3085163ec4271682934/index.html).

 

            Pe de altă parte pe Toma, singurul buzoian care a sperat până în ultima clipă că fostul prefect, Doamna Ichim, nu o să își depună candidatura, începe să aibă un tremurat la buza de jos și joc de bărbie. Preocupați de șmenăriile ce urmează să vină, și frecându-și palmele la milioanele alocate capitolului ”pseudo-”cultură, dacă ne uităm pe proiectul de buget aflat în dezbatere publică al Primăriei municipiului Buzău – asta dacă dăm crezare gurilor rele – militarii specializați în contrainformații și servicii speciale care roiesc pe lângă Toma au dat-o în bară! Nu au anticipat mișcarea! Or fi si ei…”second-hand”? Cu toate aceste, din discuțiile cu un fin analist, amic al meu, candidatura Doamnei Ichim a devenit previzibilă încă din toamna 2019!

            Facem un scurt remember și vedem că încă din noiembrie 2019 (https://www.newsbuzau.ro/editoriale/40725-dosarul-de-sub-usa-4-eseu-despre-cum-edilul-sef-al-buzaului-a-inceput-campania-electorala-pentru-alegerile-locale) am scris despre începutul campaniei pentru locale al PSD Buzău. Tot în același context aruncamîn aer planurile cu minciuni ale lui Toma și ale lui Romașcanu. Tot atunci am citat din CV-ul unuia dintre cei surprinși acum de candidatura Doamnei Prefect, un fost ”șef al structurii de operații psihologice și informaționale (PSYOPS, INFOOPS)”, precum și ”expert în războiul hibrid și comunicare strategică (STRATCOM)” – consilier al lui Toma la Primărie! Un alt fost cadru militar, cu o pensie pe care acum PSD-ul se face că vrea să o taie, coordonatorul de manuale cu informații false, proaste și stupide, manual scos tot pe banii noștri are și el joc de mână și tremurici (“Parkinson culturalo-social”)! Cam tot din aceleași motive, căci o schimbare a primarului Buzăului o să oprească aceste, hai să le spunem, derapaje intelectuale.

Interesantă o să fie de urmărit evoluția acestui aspect, deoarece actualul edil ne-ar face un mare bine dacă o să sară la gâtul Doamnei, așa cum a făcut în cazul managerului muzeului, mult mai lipsit de apărare într-o astfel de luptă! Cel mai probabil că presa aflată pe ștatele de plată ale Primăriei Buzău o să încerce, mai timid sau nu, să arunce săgeți către unul dintre cei mai apreciați foști Prefecți ai județului Buzău. Deja unii și-au început, destul de timid deocamdată, asediul (vezi: https://www.buzoienii.ro/altfel-n-ar-avea-nicio-sansa-in-fata-lui-toma-analiza/?fbclid=IwAR2-0GSXoJ6dOY6_u3-N9IjHmpreftMe0BoOUcCNxPJQAJA4ATZlm4QJwWI). Nu foarte târziu o să fie aruncată în ”joc” și artileria grea a presei buzoiene, exact după tiparul linșării mediatice a aceluiași manager al muzeului.

Mult mai interesantă o să fie reacția Doamnei, care ar putea să trateze cu indiferența unui intelectual rasat ”atacul” PSD-ist, lăsând astfel mocirla pentru cei cărora le place să se scalde în ea.

Concluzie. PSD-ul Buzău nu s-a reformat, nu s-a restartat și în continuare mizează pe un electorat obedient, ascultător, mulțumit cu furtunul legat la sacul bugetului public sub diferite forme (ajutoare sociale, contracte etc.). Candidatura Doamnei este o veste extraordinară pentru toți cei care își doresc un municipiu normal! Sa fie!

DIDIMOS

NOTA BENE – FOTO rezultate al ultimului sondaj real, independent, cu intentia de vot la alegerile locale din 2020 pentru functia de primar al UAT Buzau (la cererea celor care au platit acest sondaj, au fost blurate unele date de identificare).

Sondaj Dosarele lui Didimos primari Buzau 2020