FOTO/VIDEO - Ziua Internationala a Copilului sarbatorita la Buzau!

Manifestarile dedicate ZIlei Internationale a Copilului au inceput inca de vineri, dar punctul culminant al sarbatorii va fi atins luni, 1 iunie. Iata programul complet al activitatilor organizate de Consiliul Judetean, Primarie si alte institutii si asociatii: incepand de astazi, 31 mai 2015, pe Insulita din Parcul Crang se deruleaza un concurs de sah pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 ani si 16 ani. 

Probele se vor desfasura, in cele doua zile, incepand cu ora 10.00. Castigatorii vor primi premii constand in diplome, cupe, medalii, dulciuri, table de sah si carti. Pe 1 iunie 2015, Stadionul Gloria va gazdui o competitie de tenis de masa, adresata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Castigatorii vor fi premiati cu diplome, cupe, medalii, dulciuri si echipament sportiv. Tot pe 1 iunie, in Parcul Tineretului, incepand cu ora 17.00, copiii sunt invitati sa se joace impreuna cu personajele de desene animate preferate si sa se fotografieze cu acestea. De asemenea, tot la ora 17.00 va incepe, in Amfiteatrul din Parcul Tineretului un spectacol oferit de copiii din centrele DGASPC si de catre Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau. Copiii vor primi dulciuri si baloane.

Primaria organizeaza un vast program pentru copii, de Ziua Internationala a Copilului

De 1 iunie, cand se va sarbatori Ziua Interntionala a Copilului, Primaria municipiului Buzau a pregatit un program vast consacrat copiilor, precum si parintilor lor. Startul actiunilor pentru copii va fi dat la ora 10.00, in Parcul Crang, prin deschiderea oficiala a sarbatorii, dupa care, vor urma diverse manifestari cu si pentru copii, unde cei mici vor avea posibilitatea de a se intalni cu personaje din basme. Spiritul sarbatorii va fi animat de catre moderatori, clowni, actori-papusari. Micutii vor avea posibilitatea sa se distreze mergand gratuit cu masinutele electrice si bicicletele, savurand inghetata si bomboane. Cei mai isteti se vor alege cu cadouri si dulciuri. Toate acestea vor fi imortalizate de fotografii prezenti intreaga zi in Parcul Crang. Animatorii vor incanta copii cu pictura faciala, baloane modelate in figuri si desene pe asfalt.

„Parcul scoala pentru biciclisti” – concurs organizat de IPJ in Crang

In ziua de 01 iunie a.c., ora 10.00, in „Parcul scoala pentru biciclisti” amenajat in Crang, va fi organizat un concurs cu tematica rutiera la care vor participa elevi de la mai multe unitati de invatamant din municipiul Buzau, dar si prescolari. Politistii ii vor invata pe micii participanti la trafic regulile de circulatie pe care trebuie sa le respecte pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere, le vor supraveghea deplasarea prin parcul scoala cu bicicleta si carturile si le vor explica semnificatia indicatoarelor rutiere astfel incat sa nu intampine probleme atunci cand vor implini varsta la care au voie sa se deplaseze cu bicicleta pe drumurile publice. Copiii vor primi din partea organizatorilor, diplome, brosura „Micul biciclist” si dulciuri.

 

Ecaterina Stroescu  

 

UPDATE - FOTO/VIDEO -  MANIFESTARI CRANG

 

 

 

FOTO MANIFESTARE PARCUL TINERETULUI:

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează