EVENIMENT! In curand un NOU SERIAL LA NEWS BUZAU! Curs de criminalitate statală (PREAMBUL - matriţa-ciornă de plan general)

TV News Buzau Interviuri altfel Lectii de criminalitate statala Iulian Gavriluta si Ion RoscaConsiderand ca este necesar ca romanii sa cunoasca cum a fost furata “la bucata” tara si cum se apara in modul criminal hotii si jefuitorii in cauza (indiferent de institutiile unde isi au "rezidenta"), incepem un “Curs de criminalitate statala” cu cercetatorul interdisciplinar – inginerul si matematicianul Ion Rosca din Piatra Neamt (stabilit in Canada).

 

Cercetator si justitiabil, provenind dintr-o familie de intelectuali, Ion Rosca este cel care a initiat “Procesul comunismului” ("Genocidului comunist") si al "Mineriadei" in Romania. Tot el este si cel care s-a luptat pentru Adevar aici, la Buzau (retrocedari ilegale), cu “mafia ce nu are asemanare in tara” – cuvintele ii apartin (a cercetat pentru prima oara Arhivele speciale deschise in 2008 si ne povesteste ce a gasit acolo: printre altele - peste 1000 de bonuri ce atesta cumpararea a tot atatea salopete de mineri cu care au fost imbracati unii mncitori buzoieni si trimisi in Capitala... in anii 90 de catre Ion Vasile!!!). Pe parcursul materialelor (unele filmate, altele doar scrise) veti descoperi adevarul despre increngatura mafiota de la Buzau si veti intelege multe din comportamentul oamenilor politici de astazi si al progeniturilor acestora (asa zisii "miliardari" de carton). Buzaul, vrand nevrand este “patrulat si pieptanat” regulat de ofiteri ai Servicilor Secrete autohtone si straine cu adanci radacini si nevoi pe aici. Veti auzi nume de patroni, de primari, de politicieni si veti lua la cunostinta despre jaful suprafetelor agricole din judet si nu numai. Veti intelege speram intr-un final, de ce Buzaul este orasul din tara "privilegiat in acoperirea mafiei" si de ce nicio lupta de aici nu duce decat la aflarea "ADEVARULUI" si nu a gasirii "DREPTATII" (asertiunea ii apartine invitatului amintit)!

Suntem foarte siguri ca asa ceva nu s-a spus pana cum!

Documentatia lui Ion Rosca tine de domeniul fantasticului sau a muncii sisifice si pentru o simpla exemplificare va spunem ca la un sigur proces (pe rand: Judecatorie, Tribunal, Curte de Apel, ICCJ, CEDO, DNA, DIICOT, etc) el aduce in fata instantei nu mai putin de 50 de tomuri (dosare) cu acte, declaratii, informatii din arhive, depozitii si altele (si asta nu numai o data!). La fel de siguri suntem ca ADEVARUL despre terenurile pentru care se bat acum toti (in special, pentru inceput cele de langa E 85 – Maracineni, Vadu Pasii) si care au nascut atatea patimi NU A FOST SPUS NICIODATA CA ACUM! Stim ce vorbim si va veti convinge ca asa este, fie ca unora le va place, fie ca nu!

ASA CUM AM PROMIS: MERGEM MAI DEPARTE DECAT AR BANUI UNII SI MAI ADANC DECAT AR DORI ALTII!

NOTA BENE: Avem filmate mai multe emisiuni pe temele de mai sus si le dam drumul…IN CURAND!

PREAMBUL:

Lecţia 1 Organizarea jafului funciar (cu exemplificări de ilustrare a mecanismelor/fenomenelor- în zona Mărăcineni, Vadu Paşii , nord Buzău)
Lecţia 2 Paralizarea denunţării/condamării jafului funciar (pornind de la studiul cazului meu - I.R. - n.r., abordat prin metoda "cercetare-acţiune")
Lecţia 3 De la tranziţia criminală la democraţia reală şi Constituţia Cetăţenilor
Lecţia 4 Paralizarea denunţării/condamării genocidului comunist (un raport final)
Lecţia 5 Paralizarea condamnării Contrarevoluţiei din 1990 (un ultim raport )
Lecţia 6 Experimentul "Solidaritate justiţiară"- de la dosarul Vatamaniuc la dosarul Rovenţu
Lecţia 7 Capturarea, domesticirea şi exploatarea indivizilor, cu ajutorul instrumentului statal
Lecţia 8 Amăgirea: fragilitatea/criza de fond a condiţiei umane şi efectul ei asupra degenerării civilizaţionale


Nota cercetatorului: “Jaful funciar, pentru mine, face parte din genocidul comunist, continuat pînă azi!

VA URMA!

NEWS BUZAU si GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA