LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

ANIVERSARE! 10 ani de la infiintarea NEWS BUZAU - "O ALTFEL DE PRESA!"! SARBATORITI CU NOI!

News Buzau 10 ani10 februarie 2011 – ora 02:30 (am lansat in eter primul articol!)– o echipa mica dar inimoasa a pus la punct proiectul NEWS BUZAU! Intuind viitorul presei buzoiene si nationale, dupa colegii de la jurnaluldebuzau, cu inerentele stangacii de inceput, echipa News Buzau a fost prima care “a trecut” stirea scrisa in spatiul virtual si care de-a lungul celor 10 ani de activitate, nu a avut decat misiunea de a informa si a scrie in interesul cetateanului. News Buzau - o colectivitate de jurnalisti, IT-isti, reporteri, specialisti in marketing, colaboratori, lucratori sub acoperire si altii - singura din piata presei buzoiene si nu numai care a avut curajul sa creada in aceasta viziune si schimbare fara precedent in spatiul mass-media. Cu putine momente, nu am fost mereu in TOP, potrivit celor mai respectate metode de validare a vizualizarilor si accesarilor de pe internet – alexarank si google analytics (nu facem raportari la reclamele platite si SEO ilegale - boti).

Timp de cel putin 6 ani am fost lideri incotestabili ai presei locale si printre cei mai accesati pe "national", fara sa platim vreo publicitate specifica pe siteurile de socializare si motoarele de cautare si fara sa uzam de tehnici de manipulare IT. Am fost cel mai atacat site si colegii de la Departamentul de IT pot confirma asta! Multumim atat colaboratorilor, cat si cititorilor si chiar celor care ne-au atacat dupa conturi fake, la comanda sau din propria initiativa sau chiar care au incercat sa ne “de-a jos” siteul de stiri, atunci cand deveneam brusc incomozi si prezentam anchete si dezvaluiri fara perdea! Am fost intotdeauna cu cel putin un pas inaintea adversarilor si mai aproape chiar decat se banuieste de cei care ne iubesc si apreciaza! Am fost primii si ramanem la fel la categoria neatarnarii de interese si algoritmi social-economici sau de interes politic. Cu toate ca redactorii nostri au avut parerile lor personale si libertatea de a scrie CE DORESC, News Buzau nu a “atarnat” si nu a depins de nicio persoana, de niciun partid si de nicio organizatie sau societate de interese. Nu credem ca exista vreun om pe aceasta planeta sa se poate lauda ca a ingenunchiat sau si-a impus punctul de vedere (politica) in fata vreunui membru al echipei News Buzau!!!O altfel de presa” am vrut sa facem si asa a fost, este si va fi! Am fost primii care au transmis LIVE si in timp real evenimentele care au interesat pe buzoieni si nu numai. Nu am ramas fixati insa in “suficienta” noastra de moment, ci am mers mai departe – am realizat un studio de TV online, cu forte proprii, fara ajutoare si sponsorizari si am inceput de 2 ani transmisiile si emisiunile noastre (pentru moment numai pe canalul de FB si Youtube), credem interesante si inedite (mii de vizualizari la primele ore de difuzare a tuturor emsiunilor!!!). Va spunem azi raspicat: inovatiile si premierele in domeniu nu se vor opri aici! Va garantam!

Avem Interviuri altfel” cu Iulian Gavriluta, managerul News Buzau, “Dialoguri la inaltime” cu realizatoarea si sufletista colega Alina Cretu, “In slujba sportului”, cu neobositul Catalin Paduraru, “Alternative culturale”, cu intransigentul Adrian Constantin, “Tocatorul de stiri” si “Special Raport”, cu “acelasi pentru cei care-l stiu si oricine pentru altii” - Iulian Gavriluta si nu in ultimul rand: ”Cocktail politic” cu cel mai “altfel” politician al momentului – Raul Florescu, colegul nostru. Avem corespondenti cu care ne mandrim, in tara si strainatate si desfasuram politici de extindere in eter pe plan local, national si international! Nu ne vom opri niciodata! Portile colaborarii raman mereu deschise la News BuzauNU UITATI asta! Am primit in micul dar frumosul nostru studio personalitati de talie nationala dar si locala: candidati la europarlamentare si presedintie, senatori, deputati, primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni, prefecti, profesori universitari, cadre didactice, istorici, oameni politici, activisti, oameni de cultura, scriitori, poeti, medici, artisti populari, persoane cu nevoi speciale, sportivi de performanta, magistrati, sefi de institutii si deconcentrate, ofiteri din structurile MAI si MAPN, inteprinzatori, preoti, simpli cetateni, elevi eminenti si mult altii… Toti au ramas in sufletul nostru si credem ca si noi in ale lor! O parte din noi a ramas acolo si totusi am ramas noi…– O ALTFEL DE PRESA! Multumim atat celor care ne citesc pe ascuns, celor care ne trimit plicuri pe sub usa sau informatii de pret, cat si celor care sunt pe fata cu noi si au curajul afisarii acestei atitudini, indiferent de consecinte! NU UITATI: VA IUBIM DEOPOTRIVA LA FEL…NECONDITIONAT !

Avem onoarea sa va prezentam obiectivele si echipa NEWS BUZAU, din acest moment:

* “News Buzau” – este un portal de stiri, dinamic, accesibil, complex, echilibrat si mai ales echidistant. Echipa de tineri initiatori ai proiectului si-au propus, si in mare parte au reusit sa realizeze un site de presa ALTFEL.

* “News Buzau” si-a propus sa aduca in spatiul media buzoian si nu numai, stirile de care cetatenii au nevoie, deparazitate de interesele meschine si alte frustrari jurnalistice, specifice vremurilor in care traim.

* “News Buzau” vrea sa se inscrie in randul canalelor de stiri care, dincolo de uzuala distorsionare a stirii de presa facuta dupa algoritmi politico-economici de moment, aduce in societate acel suflu tineresc si corect dupa care tanjesc cei mai multi dintre romani.

Prin ce ne diferentiem fata de colegii de breasla?

   Noi credem ca prin mai multa constiinciozitate, neapartenenta la grupuri de interese fie ele patronate de sfera politica sau economica si de ce nu, prin profesionalism, actualitate si interesul vadit catre problemele reale ale cetatenilor.

* “News Buzau” este la inceput, dar cu siguranta va creste, atat in sondaje si preferinte, cat si in respect, pe plan local, national si international, de unde am primit semnale clare de incurajare si suport. Ne calauzim dupa dictonul: “Sa vina alaturi de noi cine vrea O ALTFEL DE PRESA!”

Componenta actuala a colectivului NEWS BUZAU (ianuarie 2020):

1. Director general/coordonator stiri – IULIAN Gavriluta

2. Adrian Constantin – redactor sef - departament CULTURA

3. Alina Dragomir – redactor/realizator stiri, prezentator - departament MONDEN

4. Catalin Paduraru - jurnalist/fotoreporter - departament SPORT

5. Raul Florescu - realizator/prezentator emisiune - departament POLITIC

6. Dan Popescu – cameraman/fotoreporter

7. Adrian Mindruta-Tanasescu – webmaster/IT

8. Mihai Stanciu - corespondent

9. Gabriela Oprea – corespondent Bucuresti

10. Dragos Parcalabu – corespondent national

11. Tolea Postovei – corespondent.

www.newsbuzau.roO ALTFEL DE PRESA!

REDACTIA!