New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO SOCANT! NEWS BUZAU - ATENTIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Contentionari inumane in “lagarele” din Institutiile DGASPC si CJ Buzau

VIDEO SOCANT NEWS BUZAU ATENTIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL Contentionari inumane in lagarele din Institutiile DGASPC si CJ BuzauSocant, socant, socant! Asa s-ar putea descrie ceea ce veti vedea mai jos! Nu, nu este un”fake news” si nici nu este “tehnica” de laborator, ci..purul adevar! Oamenii astia de la conducerea institutiilor sociale din Buzau stiu acestea si ani de zile au ocolit rezolvarea acestor probleme, dar acum a sosit timpul sa le scoatem la lumina! De ce acum? Pentru ca noi de la Grupul de Investigatii Media Buzau si News Buzau am tot incercat sa rezolvam problemele si nu sa facem o campania media pentru strans like-uri si vizionari!

Dar se pare ca nimic sau aproape nimic nu s-a rezolvat! Promisiuni, impiedicari in ancheta si multa nesimtire! Evident, imaginile ne-au parvenit “pe surse jurnalistice”, direct de la Centrul respectiv (detinem si alte imagini de la alte “Complexe de adulti si copii”) ce tine “in detentie” adulti si copii, sub obladuirea sefilor pusi politic de la DGASPC si de ce nu de la vesnicii din “famiglia tot mai largita din Consiliul Judetean Buzau! Am incercat timp de 2 presedinti ai CJ Buzau – Cristi Bigiu si Petre Emanoil Neagu (zis si “Iordanul”) sa se faca o ancheta (“in caz ca fac pe prostii si nu stiu situatia”!!!) si sa se conformeze legilor in vigoare atat pentru imbunatatirea situatiei celor internati la un moment dat acolo cat si pentru intrarea in legalitate in ceea ce priveste contentionarea legala – acolo unde era cazul si timpul! La fel, personalul – in mare parte nepragatit, din lumea interlopa si cu mari carente de caracter si educatie acopera, musamalizeaza si este in stare de orice pentru munca ingrata si mizeriile din interior (vom reveni cu dovezi!)

Nimic! Nimic nu se misca in Buzau!

Au trecut alegerile domnilor! Domnule Ungureanu (USRPLUS), sunteti parlamentar de Buzau! V-am dat votul de incredere…gata cu selfie, apucati-va de treaba! Ceilalti alesi locali, judeteni, nationali…..GATA!

Cristi Bigiu, spagarul presedinte si fostul puscarias priveste probabil linistit de la fereastra cafenelei sale din Parcul Tineretului, dand sfaturi liberalilor deopotriva cu cei din pesede ce si cum sa mai faca si sa dreaga…esti multumit, Cristi? Dormi linistit? Inca?

Petre Emanoil Neagu – a trecut campania si sa nu se interpreteze politic sau altfel (“ca la cate esti tu in stare, gata gata sa zici ca altii ca “te santajam”, nu-i asa, bre?) Ai lacrimat la inmormantare la Sebi? Ai invatat ceva? Nimic! Nimic! Ceva poze de Craciun cu nepotii, bradutul si promisiunile realizate avem in program?

SA VA FIE RUSINE! Voua si personalului…din CJ si de aiurea!

Inclusiv mamutul DGASPC pe care vrem sa-l “racorim” putin in anul ce urmeaza, sa-l deparazitam de spagi si personal neprofesionist! Vom vedea si firmele de casa cu achizitii ale directoarei si ne vom opri si la spagile incepand de la 3000 de euroi transferul sau dublu o angajare si terminand la mai multi si la cine ia comisionaele inca de la usa “mandatarului”! Nici angajarile nu vor scapa! Nimic! Nimic! GATA!

Pana una alta, priviti cum erau contentionate niste suflete, fara speranta! Unde sunt ei acum? Unde i-ati ingropat, nemernicilor? Chiar nu invatati nimic de la nimeni si de la nicio intamplare? Va mai e frica seara? Sa va fie!

VOM REVENI CU ANCHETA!

FITI SIGURI!

GATA!

Craciun “linistit”!

GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA BUZAU si NEWS BUZAU

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5H60zDNAwk

AdSense 4