VIDEO - TV NEWS BUZAU - "Interviuri altfel", cu Iulian Gavriluta - "31 de ani" de la (CONTRA) Revolutie - Ion Rosca, cercetator. DEZVALUIRI de la Bucuresti – Piatra Neamt si Buzau!

 TV NEWS BUZAU Interviuri altfel cu Iulian Gavriluta 31 de ani de la CONTRA Revolutie Ion Rosca cercetator. DEZVALUIRI de la Bucuresti Piatra Neamt si BuzauAm “amenintat” mereu cu acest episod intitulat intentionat doar – “31 de ani” si nu “DE LA REVOLUTIE”! Asta dintr-un motiv lesne de inteles – “S-A SARBATORIT DE FAPT 31 DE ANI DE LA CONTRAREVOLUTIE! Nu poti serba decat VICTORIA nu si INFRANGEREA! Miscarea populara dirijata din umbra de forte externe si interne a fost deturnata inca din fasa, din anii 90 si tot ce s-a sperat s-a afundat din ce in ce mai adanc intr-o mocirca neosecurista, urmata de un neocomunism internationalist impus si asumat aproape de tot poporul. Asadar, ce sa sarbatorim? Cu cine?

Cu "revolutionarii" (unii!) preschimbati sau cu progeniturile lor care au acaparat absolut toata societatea romana? In preajma Craciunului din 2020,, in noul nostru studio a poposit si de data aceasta neobositul cecetator Ion Rosca, cu profesionalimul, supararile dar si sperantele sale (pe care e mascheaza si le arata deopotriva la fel de…bine!). Asa cum am initiat in PREMIERA: “Cursul de cirminalitate statala” in 8 LECTII, cu dovezi si experiente inedite din spatiul secusirstic-justitiabil de la noi, asa si acum am adus in atentie, in EXCLUSIVITATE nationala si nu numai cateva aspecte legate de mersul REVOLUTIEI si CONTRAREVOLUTIEI din decembrie 1989! Amanunte de la Bucuresti, Piatra Neamt si Buzau, cu nume scoase la iveala si cu fapte ce la o analiza mai amanuntita vor duce si vor explica increngaturile mafiote de pe aici. Aveti rabdare, mai urmeaza!

REDACTIA