VIDEO - Abuz de putere al politistilor locali - la Primaria Buzau. Cetatenii si jurnalistii interzisi la sedinta publica a CLM Buzau

interzis la PrimarieAstazi 25 martie 2021, in jurul orei 10:00, politistii locali, la directivele primarului Toma si ale subordonatilor din Primaria Buzau, au interzis accesul in cladire pe motiv "de pandemie" (cetatenii  aveau de lamurit cateva aspecte pe marginea unor Proiecte Locale de interes, ce se aflau pe Ordinea de zi a consilierilor locali).

 

De asemenea si jurnalistii au fost interzisi abuziv pe baza unor presupuse legi "de pandemie", asa cum s-au exprimat politistii locali aflati la intrarea in Palatul Comunal Buzau. Nici cu Politia nationala nu ne e "rusine", pentru ca abuzul a fost semnalat la telefonul "112", dar operatoarea "005"- de la Politia Municipiului Buzau, asa cum s-a recomandat la telefon, nu a vrut sa inteleaga gravitatea situatiei si a trimis "justitiabilii" la sediu ca sa.....depuna o plangere! Nu este prima data cand primarul Toma si Politia Locala interzic accesul la o manifestare publica, pe baza unei legi care nu se aplica in aceasta perioada. Mentionam ca "abuzul de putere " este o fapta penala si actiunea de astazi a politistilor locali se incadreaza in aceasta speta si va constitui cu siguranta obiectul unui alt dosar penal pe care noi il vom depune in scurt timp la Parchet.

I.G.