TV NB New header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO - "Toma si ai lui, mincinosii dracului!" Lozinca nu e atat de dura pe cat realitatea – val de masini in Crang, taieri ilegale de arbori si alei balastate in padure!

Jaf si nesimtire in Crang BuzauDe ceva vreme, “Lumea buna” a urbei e ocupata cu Festivaluri si miscari de imagine si nu mai este atenta la adevaratele probleme ale buzoienilor. Parcul Crang – iunie 2021! In timp ce evenimentele cultural-sociale sunt intentionat mutate in celelalte parcuri din oras, in Crang continua jaful si nesimtirea. Nu stim cand s-a votat ca in singurul Parc-padure dintr-un oras al tarii (ce a mai ramas din vestitii Codrii ai Vlasiei – monument natural!) sa se dea drumul la circulatia masinilor conduse de toti ciumpalacii si smecherii urbei, dar cert este ca zilele acestea au fost observate “hoarde” de soferi iresponsabili, printre arborii din Crang.

 

Mai multi buzoieni ne-au trimis imagini cu “dragaica” mutata acolo si cu taierile de arbori de acolo. Sa fim bineintelesi: am luat apararea in repetate randuri comerciantilor care isi desfasoara activitati acolo si credeam ca atat ei cat si Municipalitatea au inteles ca nimeni nu e impotriva supravietuirii unor afaceri locale, prin desfasurarea de evenimente de bun simt, dar se vede treaba ca multi dintre patronii firmelor s-au obraznicit foarte mult si pun in pericol, deopotriva, atat zona protejata cat si buzoienii care vor sa se relaxeze in afara poluarii orasului si a zgomotelor urbei. Nu e de ajuns ca masinile dau navala in Crang si distrug totul in jur, mai rau - "bulibasa Toma" si ai lui ciumpalaci inchid complice ochii la taierile copacilor sanatosi, balasteaza aleile din padure si fac ce stiu ei mai bine, in dispretul legilor si a buzoienilor care semnaleaza matrapazlacurile “gastii penale”. Hotararile de CLM si bunul simt elementar nu mai sunt valabile?. Sa nu va mai aud, ciumpalacilor din CLM, ca reprezentati interesele buzoienilor…mincinosi flausati ce sunteti! Voi reprezentati doar interesele Grupului infractional organizat: “Toma & Co” si nu sunteti sensibilizati decat de spaga si gadileli la orgoliul vostru de macaci! Ce face politia, Garda de Mediu, Garda Forestiera (un organism degeaba, aproape fantoma!) si celelalte institutii platite din bani publici? Dormiti, ma? Pana cand?

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ccKbOjNXsgk