TV NB New header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

UPDATE - ZIlele 1, 2, 3... - VIDEO - TV News Buzau - "Interviuri altfel", cu Iulian Gavriluta. "Ultra Race Romania - Fiecare provocare este o oportunitate" - actiune umanitara - Cosmin Raileanu de la Vindem-Ieftin!

TV News Buzau Interviuri altfel Iulian Gavriluta si Cosmin Raileanu Ultra Race Maraton RomaniaCand ni s-a propus subiectul emisiunii de fata, din partea Dianei Doina Dicianu, o persoana sufletista si isteata, colaboratoarea lui Cosmin Raileanu de la Vindem-Ieftin.ro, nu am crezut ca aceasta “idee” o sa ne “prinda” si am avut impresia ca acest interviu va ramane si el undeva in arhiva Trustului nostru media si nu intr-un coltul deosebit al inimii si al mintii fiecaruia dintre noi! Cu Cosmin am mai facut o emisiune, strict pe partea economica, in legatura cu afacerea ce o conduce – un magazine online de materiale de constructii - “Vindem-Ieftin.ro” (emisiune apoate fi urmarita AICI) si marturisesc ca am reusit sa “rezonam” de la primele cuvinte schimbate. Este un tanar antreprenor “altfel”, care se zbate in aceasta jungla sa aduca un nou concept in afaceri si o noua abordare.

 

Desi aflasem despre pasiunile sale din timpul liber – alergatul si cauzele umanitare, am crezut ca este pur si simplu “un alt businessman” care vrea sa isi faca reclama, dar din nou nu a fost asa! Cosmin se raliaza natural si firesc la provocari de acest fel si ce este mai minunat …se intampla si sa reuseasca! Zic “se intampla”, pentru ca de data aceasta chiar el a marturisit in emisiunea “Interviuri altfel” de la Tv News Buzau ca "Ultra Race Romania" este o “provocare dificila” si ca nu a stiut de la inceput la ce se inhama, dar nu are de gand sa dea inapoi. Noi, echipa News Buzau am fost intotdeauna alaturi de “visatori”, de cei care vad mai departe in viitor si am reusit sa promovam in cei peste 10 ani de fiintare, multe talente cunoscute sau mai putin stiute. Alaturi de echipa noastra – colegii care au avut rabdare sa treaca peste obstacolele inerente unei colaborari “altfel”, toti ceilalti au avut ocazia sa cunoasca oameni deosebiti, cu rezultate pe masura si povesti minunate. Despre aceasta cursa - “Ultra Race Romania”, moderatorul a vorbit in cadrul emisiunii cu Cosmin Raileanu si s-au prezentat cateva aspecte interesante despre modul de abordare a actiunii umanitare in cauza. Ce a iesit..puteti urmari in clipul video atasat! Aventura continua si vom face UPDATE de fiecare data cand avem vesti “din cursa” ce se desfasoara in zilele urmatoare in Muntii Buzaului (270 km).

Despre Ultra Race România - Fiecare provocare este o oportunitate!

CAUZA: Fiecare copil trebuie auzit

Știm că alergarea a 250 km în autonomie este o provocare grea. De asemenea, suntem conștienți de cât de important este darul de a da înapoi comunității. Deci, am colaborat cu Autism Voice transformând kilometrii pe care îi parcurgeți în ore de terapie pentru copiii autiști de care se ocupă ONG-ul.

   Suntem responsabili pentru destinele copiilor și pentru ca vocea lor să fie auzită și înțeleasă!

   O cursă de 250 km are o linie de sosire. Cursa unui copil autist nu se termină niciodată. Participarea la Ultra Race România vă oferă posibilitatea, dincolo de realizarea personală, de a contribui la cursa copiilor împreună cu ei înșiși, deoarece o parte din taxa dvs. de înscriere va fi destinată acestui scop specific.

  

   Când ne-am gândit pentru prima dată la înființarea Ultra Race România ne-am întrebat ce trebuie să alergi cu adevărat 250 km (155 mile) într-o parte îndepărtată a lumii, în autonomie? Curaj? Un pic de nebunie? Nepăsare? Și cum sunt oamenii care se angajează de obicei în astfel de aventuri? Ce îi determină să ajungă la linia de sosire?

   Credem cu tărie că oamenii sunt cei care fac aceste evenimente memorabile, întrucât își scriu propria legendă pe parcursul celor 250 de kilometri. Așadar, suntem curioși să aflăm mai multe despre cei care aleg să vină la Ultra Race România.

REVENIM CU DATE DIN TEREN SI IMAGINI, DIN TIMPUL CURSEI!

REDACTIA

 

UPDATE 1 - FOTO/ VIDEO - ZIUA 1!

Prima zi din Maratonul Ultra Race Romania pentru Cosmin Raileanu s-a incheiat in 4h si 27 minute, timp care l-a clasat pe locul 2 intre cei 14 participanti . Ceea ce nu ne surprinde absolut deloc cunoscandu-i ambitia si perseverenta ce il caracterizeaza in tot ceea ce face.

Astazi , in Stadiul 2 care a inceput la ora 8.00 , pentru urmatorii 38 de km in alergare , Cosmin se afla la aceasta ora pe locul 1 ...Pe seara vom reveni cu detalii si impresii surprinse de staff despre cum se simte viata in alerta prin pustiu.

https://www.newsbuzau.ro/editoriale/47463-foto-ultra-race-romania-250-km-in-pustia-cruda-a-romaniei-cine-este-cel-care-ne-aduce-amintiri-din-povestea-din-viitor

 

https://ultraraceromania.ro/the-race/live-tracking/#page-content

 

https://www.youtube.com/watch?v=EP6_d4tUntY

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RgGcXjcWtNs