LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

UPDATE - FOTO / VIDEO - FRAUDA CU FONDURI EUROPENE sau bataie de joc marca Toma faliment? Reabilitarea Strazii Transilvaniei facuta fara acordul Politiei rutiere Buzau! Traficul pe strada infernal si pe alocuri…ilegal!

Reabilitare Strada Transilvaiei bataie de joc pe bani europeni BuzauMai multi colegi din presa buzoiana au abordat zilele acestea problema circulatiei rutiere de pe strada Transilvaniei, dar absolut niciunul nu a pus sub semnul intrebarii "LEGALITATEA" PROIECTULUI EUROPEAN DE 88 de milioane de lei, prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 4 (Modernizare Transilvaniei, Unirii si Industriilor)! De ce este FRAUDA cu FONDURI EUROPENE? Pentru ca Toma faliment... NU a avut toate aprobarile necesare demararii Proiectului si NU a respectat legile in viboare! Va reamintim ca primarul faliment TOMA are antecedente penale in domeniu, fiind acuzat ca SUSPECT pentru delapidare de Fonduri Europene - LINK ) si nu tine cont de nimic, in atingerea scopurilor de imagine si… poate...”comisioane”!

 

Pentru cei care nu stiu... dupa declararea eligibilitatii unui proiect cu fonduri UE, nu se mai poate adauga nimic la acel proiect (timp de 5 ani!), iar pana la derularea lui trebuiesc obtinute TOATE avizele specifice, in domeniu. Conditiile, in parte sau in totalitate, NU au fost respectate de TOMA si acceptate din pacate - tacit de constructor! Lasand la o parte “gargara” presei platite din bani publici pentru a lauda acest proiect, care NU a iesit asa cum se dorea, soferii care trebuie sa tranziteze aceasta strada principala din municipiu s-au trezit peste noapte cu o serie de interdictii puse din pix - prin GPS, de constructor, fara acordul IPJ Buzau (inca asteptam raspunsul oficial legat de subiect pe L 544/2001 adresat Inspectoratului, de redactia News Buzau!). Exista anomalii foarte mari in trafiul de pe Transilvaniei (vezi VIDEO de mai jos) si nimeni se pare ca nu vrea (NU POATE!) sa rezolve situatia cel putin stanjenitoare daca nu de-a dreptul ilegala!

Care este de fapt situatia de fapt si de ce sunt nemultumiri?

De cateva zile, aproape absolut toate masinile mici si mari (incluzand aici TIRurile care intra la ROMCARBON) sunt obligate, datorita greselilor constructorului si ale lui Toma faliment, sa incalce legea si sa treaca peste dungile continue trasate pe asfaltul proaspat pus (DUPA PROIECTUL EUROPEAN, cica! ). Ne intrebam: cum va ramane cu aceste ingradiri ale accesului liber la proprietate, de pe Transilvaniei? Dar cu incalcarile legilor circulatiei de catre soferii OBLIGATI sa faca asta? Se mai poate modifica ceva fara ca sa se intre sub PENALUL “delapidarii” cu fonduri UE? Pana la redactarea prezentului articol, NU am primit raspunsul oficial al IPJ Buzau – legat de aspectul semnalat ( Ofiter din Serviciului Circulatiei Rutiere din cadrul IPJ Buzau - subcomisar Gheorghe Colacel a afirmat aseara la Campus TV ca proiectul de reabilitare a strazii Transilvaniei NU are avizul politiei!). De PRIMARIE ce sa mai zicem? NU asteptam raspunsul de la reprezentantii ei, pentru ca stim ca nu o sa vina (jurnalistii News Buzau sunt pe lista neagra a primarului faliment Toma!)!

Judecati voi restul, dragi buzoieni!

Punem insa un pariu – NICIUN PROIECT FACUT DE PRIMARUL TOMA FALIMENT NU VA AVEA ALTA SOARTA! Atat!

REDACTIA

 

P.S. Raspunsul a venit (intr-un final) de la IPJ Buzau!

Aviz negativ IPJ Transilvaniei

 

https://www.youtube.com/watch?v=kviNcwlCL5w