New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

FOTO / VIDEO – “Marea asfaltare” de pe strada Transilvaniei din Buzau - bataie de joc pe bani europeni! Cum balteste apa pe sosea, gata sa intre in curtile buzoienilor! “Lucrearea” are AVIZ NEGATIV de la Politie!

Asfaltare bataie de joc pe Transilvaniei BuzauNu a trecut mult de cand am semnalat (printre primii din presa neaservita) problemele legate de “marea asfaltarea” pe bani europeni de pe strada Transilvaniei din municipiu Buzau si au inceput sa apara problemele (altele decat marcajele de circulatie puse ilegal si in bataie de joc – vezi reportajul AICI)!

 

Zilele acestea a fost de ajuns ca o ploaie mai nervoasa sa umple marginile asfaltate ale strazii si sa arate ca “meseriasii” de la firma cu renume (?!) care a executat proiectul, au uitat sa realizeze si “panta” necesara pentru “scurgerile” de pe marginea carosabilului. Mai précis…apa cazuta pe asfalt nu are unde sa se scurga si balteste pe drum….gata gata sa intre in curtile buzoinilor (vezi VIDEO)! Anuntata cu surle si trambite ca o “mare realizare”, “istorica” chiar, de catre “trambitele” din presa buzoiana (platita de Toma faliment), “marea asfaltare” a “primarului 10 la suta” s-a dovedit un mare “fâs” si o bataie de joc pe bani europeni (ca mai toate proiectele inutile, bugetofage si kitschoase ale tintesteanului – avionul din rond, baltoaca zisa Iazul Morilor, locomotive inutila aplasata ilegal la gara, Calea “erorilor” si altele). De asemenea trebuie sa precizam ca “lucrearea” de pe Transilvaniei a primit AVIZ NEGATIV din partea Serviciului Rutier al IPJ Buzau (vezi FOTO)! Reamintim: PROIECTUL EUROPEAN are o valoare de 88 de milioane de lei si a fost aprobat prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 4 (Modernizare Transilvaniei, Unirii si Industriilor)! Raspunde cineva pentru prostia, indolenta si lipsa de profesionalism a aplicarii proiectului?

Iulian Gavriluta

 

Aviz negativ IPJ Transilvaniei

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=JViPM8CMTEA