New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO DE EXCEPTIE! “32 de ani” de la REVOLUTIA ROMANA din decembrie 1989! Ce nu s-a vazut si stiut la comemorarile din anii trecuti. Am avut agenti CIA in Buzau? MARTURII INEDITE!

30 de ani de la revolutie altfel 22.12.2019

Instituția Prefectului - Județul Buzău vă invită, începând cu ora 10, în municipiul Buzău la “Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989”- Piaţa Dacia, să vă alăturați evenimentului din 22 decembrie 2021 dedicat Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii”.

     Accesul tuturor persoanelor este liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți. Cei prezenți vor respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, implicit purtarea măștii de protecție.

NEWS BUZAU va prezinta "O altfel de Revolutie"...imagini si marturii inedite despre ce este si s-a intamplat acum 32 de ani in Buzau. Lucrurile nu sunt pe deplin lamurite, dar prezentam in PREMIERA un prim episod din marturiile si discutiile unor revolutionari care vorbesc despre agentii CIA si colaboratorii cu Securitatea din randurile revolutionarilor buzoieni si a unor personaje marcante ale urbei. La fel, prezentam o serie de imagini si inregistrari VIDEO inedite de la Comemorarea Revolutiei din Buzau. Mai avem in pregatire si alte marturii si inregistrari pe care le vom adauga ulterior!

 “32 de ani” si nu “DE LA REVOLUTIE”! Asta dintr-un motiv lesne de inteles – “S-A SARBATORIT DE FAPT 32 DE ANI DE LA CONTRAREVOLUTIE! Nu poti serba decat VICTORIA nu si INFRANGEREA! Miscarea populara dirijata din umbra de forte externe si interne a fost deturnata inca din fasa, din anii 90 si tot ce s-a sperat s-a afundat din ce in ce mai adanc intr-o mocirca neosecurista, urmata de un neocomunism internationalist impus si asumat aproape de tot poporul. Asadar, ce sa sarbatorim? Cu cine?

Cu "revolutionarii" (unii!) preschimbati sau cu progeniturile lor care au acaparat absolut toata societatea romana? In preajma Craciunului din 2020,, in noul nostru studio a poposit si de data aceasta neobositul cecetator Ion Rosca, cu profesionalimul, supararile dar si sperantele sale (pe care e mascheaza si le arata deopotriva la fel de…bine!). Asa cum am initiat in PREMIERA: “Cursul de cirminalitate statala” in 8 LECTII, cu dovezi si experiente inedite din spatiul secusirstic-justitiabil de la noi, asa si acum am adus in atentie, in EXCLUSIVITATE nationala si nu numai cateva aspecte legate de mersul REVOLUTIEI si CONTRAREVOLUTIEI din decembrie 1989! Amanunte de la Bucuresti, Piatra Neamt si Buzau, cu nume scoase la iveala si cu fapte ce la o analiza mai amanuntita vor duce si vor explica increngaturile mafiote de pe aici. Aveti rabdare, mai urmeaza!

REDACTIA

 

VIDEO: Emisiuni si reportaje de ZIUA REVOLUTIEI din 2019 si 2020!

 

https://www.youtube.com/watch?v=QgsUHyMepx0

https://www.youtube.com/watch?v=0LL5GCM5GCQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=rKuWh1MTrH8