New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO - IMPERFECTIUNILE UNEI LUCRARI MARCA „Troya”, girate de primarul Toma! Un accident nedeslusit pe podul Marghiloman si o intrebare: cat va rezista podul din Bariera Brailei (Buzau)?

Lucrari de mantuiala Pod Buzau Troya Premium COnstructTrecut sub tacere de autoritati si presarii platiti din bani publici de gasca penala Toma and Co, evenimentul rutier petrecut zilele trecute pe podul din Bariera Brailei  din Municipiul Buzau (vezi LINKURI mai jos), a scos la iveala ceea ce se banuia inca de la asa zis-a reabilitare a constructiei – lucrarile cel putin „ciudate” facute de firma antamata de cel mai slab primar al Buzaului – Toma, zis si „edilul faliment” sau „miliardarul de carton”.

 

Nu suntem de la CTC ca sa ne pronuntam dar am dorit si noi sa vedem in clar pe ce s-au dat atatia bani (gurile rele spun ca foooooarte multi, cu incredintare directa si re-re-re-anexari de finatare!), carei firme si caror subcontractori (stiind aici bine cu „cine” lucram) si ce ascunde „spoiala” de pe constructie (vezi VIDEO / FOTO de la „urmele” lasate in urma accidentului rutier surprins de reporterii News Buzau). Cumva a fost un cal „Troian” pe banii cetatenilor ? Cine si cum a facut revizia tehnica? Este in garantie lucrarea? (din LINKURILE de mai jos se observa clar ca respectiva firma – TROYA - nu este „specializata” in asa ceva, potrivit CAEN-urilor de la Registrul Comertului!) Oameni mai avizati decat noi, dragi tovarasi si prieteni, par destul de sceptici despre cum s-a lucrat la acest miraculos pod. Reluam intrebarea de atunci, pusa in EXCLUSIVITATE de noi: „Cine raspunde de aceasta lucrare, in caz ca se dovedeste de...mantuiala (ca sa fim in ton cu stapanii societatii TROYA!)? Poate ca Iisus a adus mantuirea dar troienii recenti au adus mantuiala pe bani publici.

I.G.

A.C.

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/39856-video-au-inceput-lucrarile-la-podul-de-la-marghiloman-si-scandalurile-cu-muncitorii-agresivi-cetateni-nemultumiti-si-amenintari-la-adresa-presei

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/39941-ancheta-video-troia-premium-construct-firma-controlata-de-ips-ciprian-cu-acordul-primarului-toma-jaf-la-drumul-mare-soferi-si-muncitori-agresivi-niciun-caen-pentru-constructia-sau-reabilitarea-de-poduri-foto-documente

 

https://www.youtube.com/watch?v=bje-XJ4itjU