LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

“In Buzau…greu de trait. Plecam sclavi in Europa” – strigatul disperat al unui comerciant din urbe la nedreptatile mafiei tarabelor de "Martisor"!

Comert ilicit martisoare primaria BuzauMOTTO: “Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” (Ps. 11:8). Vine, vine Primavara….se asterne mafia in Republica celui mai slab primar – Toma Faliment!

In general, un regim sau sistem autoritar sau dictatorial are o trasatura comuna: lichelele se lichefiaza sub umbra noului stapan…ca niste slugi fara coloana vertebrala. Incet, incet, vechile scursuri ale unui regim incep sa se coloreze mai altfel vopsind chipurile gardul, dar inauntru ramane tot acelasi…leopard. Hai ca incep sa vorbesc in rime cu aceste râme si ele saracele nu inteleg nimic! Cum spuneam….vine primavara si vesnicile mici afaceri de pe Platoul Dacia din municipiu incep sa prinda contur cu izul lor de “grup infractional organizat” sub obladuirea catorva flausati din Primarie si sub tacerea organelor de control.

Cum dracu pe spatiu public, in buricul targului, pe bani publici imparte locuri si inchiriaza tarabe un simplu SRL? De cand au fost “concesionate” sau licitate aceste servicii publice si cum s-a intamplat parascovenia asta? Anul acesta nu mai sunt “la putere” pentru uium cei din CLM…de etnie, ci cei de pe langa…aripa Iosif, fostul "consigliere" pe probleme rrome. In loc sa isi vada de sanatatea-i subreda, acest personaj insipid, inodor si incolor isi trimite ciracii – de data asta pe fata aia care cara votantii Tintesteanului la Referendum – Andreea, sa imparta si sa desparta apele tranzactiilor ilegale cu tarabe si masute de “Martisor”! Unii mai rai decat altii, dar unde e lege..e tocmeala, nu-I asa dom’le primar Tomitza si doamna vice – Matache? Daca vrei sa inchiriezi de la Primarie ceva in zona - gen "casute" etc, pe hartia oficiala scrie clar: "NU SI MARTISOARE"! Adica ce? Ti se impune in mod abuziv ce sa vinzi? I-auzi tov'le...flori si altele....dar de ce nu si martisoare? Stiti cat e o masuta de “martisor” inchiriata la “cine vrea muschii ei” (ca doar trebuiesc rasplatite eforturile de la Ref, nu?)? 1.200 o masuta plianta in cortul cu tzarusi in marmura protejata! Atatica este si nu se da la oricine! Pai bine bre….tai matale fac(a)tura (SC Suz and Ali SRL)pe 115 mese in valoare de 1.200 le bucata? Am sunat sub acoperire "la" personajele cu pricina si dupa ce ne-au plasat la altii am concluzionat ca...nu se poate decat cu "recomandare"...ca..."nu mai este locuri"! Halal! Alooo Fiscule, IPJ, DNA, DGA, DIICOT, DOS (mai puneti voi vreo cateva institutii de astea care stau degeaba la Buzau) dormiti, bre? Mai furati si voi, dar chiar asa? Unde ajungem? Nu va e rusinica? Functii bune la Primarie, bani din afaceri ilegale….pai, pai?

Iulian Gavriluta