New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO - Vladimir Paun Vrapciu - Primul artist si arhitect Buzoian care a expus in New York City - Statele Unite ale Americii

Expo NYC VrapciuArtistul si arhitectul buzoian Vladimir Paun Vrapciu a “recidivat” prin …“Spatiul”, o expozitie de pictura, grafica, video art si instalatie ce a fost deschisa in data de 02.03.2022, in cadrul si la invitația Galeriei Saphira&Ventura Gallery NYC - SUA. Evenimentul s-a bucurat de o prezenta mare din partea publicului din New York City iubitor de arta contemporană! De asemenea, pe perioada expoziționala a avut loc prezentarea a doua proiecte culturale deosebite: primul a constant in realizarea unui de “NFT” cu imaginii din timpul vernisajului și cel de al 2 lea intr-un proiect cultural de tip “performance art”. Ambele proiecte s-au desfășurat in perioada expoziționala 01.03-10.03.2022 si s-au bucurat de aprecierea publicului din New York.

Galeria Saphira & Ventura Gallery cu sediul in 4 W 43rd St. Manhattan , New York , Satele Unite ale America, este membru NYICAS ( New York International Contemporary Art Society) una dintre cele mai importante asociații de galerii din lume! Expoziția “Spatiul “ a mai fost expusă in 2021 in cadrul Muzeului Județean Buzau.

I.G.

AdSense 4