LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA ! De la ora 18:00!

VIDEO – Prima oficiere a unei slujbe religioase in cadrul Comunitatii de credinta crestin – ortodoxa din Buzau, neafiliata BOR!

NEWS BUZAU slujba comunitate religioasa ortodoxa BuzauSambata 16 aprilie 2022, de “Invirea lui Lazar”, la Capela “Sfanta Elisabeta” ce apartine Cimitirului privat de la marginea de nord a orasului Buzau, a avut loc prima oficiere a unei slujbe religioase in cadrul celei de-a doua Comunitati crestin ortodoxe, nepomenitoare recent infiintate in mod legal. Iata ce spune parintele Giorgica Vatra, presedintele Asociatiei religioase si co-slujitor la slujba religioasa: “Anul ăsta, extrem de dificil, se arată unul foarte bun, un an al împlinirilor. Recent am împlinit un vis vechi, astăzi s-a împlinit altul, foarte prețios pentru mine. Astăzi Asociația noastră religioasă a devenit o realitate. Astăzi Justiția română ne-a dat recunoașterea legală a înființării ASOCIATIEI RELIGIOASE A COMUNITĂȚILOR DREPTSLAVITOARE ALE RĂSĂRITULUI. O asociație nepomenitoare, rod al rugăciunii și efortului de aproape trei ani.

Pe această cale dau Slavă lui Dumnezeu pentru reușită.

Mulțumesc din suflet minunatilor noștri enoriași pentru susținere și încredere. Deseori am simțit ca va cer prea mult. Slujirea în libertate este în primul rand meritul dumneavoastră. Sunteți în rugăciunea și inima mea.

Mulțumesc domnilor avocați Ion și Matei Bratu pentru susținere și răbdare. Ajutorul dansilor dezinteresat și total este pentru mine impresionant.

Mulțumesc doamnei notar Gina Constantinescu pentru încredere și susținere.

Mulțumesc preoților Bojinescu, Maidan și Golesteanu pentru ajutor, sfat și susținere.

Ne rugam Domnului pentru pace și sănătate, să Îl putem sluji după a noastră putere.

SLĂVIT SA FIE DOMNUL!”

Amanunte despre Asociatie, slujiore si altele, in materialul video atasat!

PRECIZARE: Prezentul material scris si VIDEO apartine NEWS BUZAU – proprietar SC TOTALNEWSPRESSABC SRL si nu se poate reproduce partial sau total de terte personae fizice sau juridice si nici nu se poate imprima prin printscreen sau copiere prin orice mijloace, decat cu aprobarea in scris a celui ce detine DREPTURILE DE AUTOR. Orice incalcare a acestor drepturi se vor pedepsi conform legilor in vigoare (Lege 8/1996 actualizată 2022 si celelate prevederi europene conexe)!

Iulian Gavriluta