News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO Conferinta de presa - Aveati dubii, cumva? Procurorii DNA l-au ascultat pe Tomita si au “clasat cauza”? “Fapta nu exista” (plangerea penala cu delpidare fonduri UE)! “Niste nebuni – ii catalogheaza Toma pe cel(i) care au facut sesizarea!

Constantin Toma document AM PORAm avut din nou dreptate: Johannis si-a facut treaba la Buzau si a dat semnalul catre procurori, iar Tomita s-a antepronuntat in legatura cu clasarea cauzei in care se desfasura o ancheta (“in REM”), legata de suspiciunea de delapidare, fraudare a fondurilor UE” – in reabilitarea unor strazi din Buzau. Edilul a mai promis ca “se ocupa” de “nebunii” care au facut sesizarea si le face plangere de “Denunt calomnios” (desi sesizarea DNA are autor necunoscut!).

Pana una alta, trebuie sa intelegem ceva: cat timp de la cel mai inalt varf al PNL (Johannis) este sustinut Toma si PSD vom avea mereu dreptate si Toma…” la fel”! Noapte buna!

I.G.

ALTE informatii…AICI!

 

 

LATER EDIT: 

Nu a vazut nimeni dovada scrisa (cea finala!)...ca jurnalist am mari indoieli si nu il cred pe Tomita! Sa ne arate dovada scrisa! DNA nu transmite “vorbe" A zis ca i-a pus pe perna sotia sa scrisoarea de la DNA...sa o arate! Iar la DNA a fost chemat...nimeni nu se duce "in vizita"...ca "asa vrea muschii lui"! Din pacate, la conferinta de presa au fost chemati doar jurnalistii care au contracte cu Primaria si nu au indraznit sa intrebe nimic in afara celor convenite! Eu cred că separat a fost chemat că suspect la DNA...și continuă cercetările!

 

AdSense 4