News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

FOTO / VIDEO - EXCLUSIV! Cum a fost aseara la Dynamite Fighting Show - Gala Kickboxingului internațional de la Buzău - TV News Buzau a fost prezent!

Gala Dynamite Kickboxing 2022 BuzauOrganizare de exceptie si Show pe masura, aseara, la Buzau - Sala Sporturilor! A 15-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroșanu, ce a cuprins ultimul mare eveniment internațional de kickboxing a fost  organizata ca "la carte" si "gustata" de un public pe masura! Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase și Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care au urcat în ring sub ropotele de aplauze ale celor prezenti. Reporterii TV News Buzau au fost prezenti si va ofera imagini unice de la show!

În meciul cap de afiș al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m și 100 kg) l-a înfruntat pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m și 102 kg). Stoica vine după o victorie mare, prin KO în prima rundă, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Într-un alt super fight important, s-au luptat - românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017, cu legendarul Kemayo la categoria grea. Kemayo a luptat și în 2008 la Buzău, atunci când a avut un meci revanșă chiar împotriva promotorului de acum, Cătălin Moroșanu.

După ce în urmă cu ceva timp a luptat pentru centura mondială la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat român la categoria semigrea, a urcat în ringul de la Buzău  împotriva campionului Turciei, Unal Burak.

În total au fost programate 9 confruntări în programul principal al galei Dynamite Fighting Show, iar Buzăul a avut un reprezentant chiar în prima parte. Campion național la amatori, Andrei Andreescu si-a facut debutul împotriva experimentatului Mădălin Mogoș, care vine de la sala fraților Stoica. În ringul de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi au urcat nume precum Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase, Ionuț Popa sau Andrei Leuștean.

„O bucurie să revin la Buzău după atâția ani. Îmi aduc aminte că în 2008 publicul a fost cel care m-a ajutat să am energia pentru a câștiga acel meci revanșă cu Kemayo. Sunt convins că și acum luptătorii români vor primi susținere imensă din partea fanilor și au nevoie de asta deoarece vor avea meciuri foarte grele”, a spus Cătălin Moroșanu.

De asemenea, grație unui parteneriat internațional, meciurile au fost difuzate inclusiv în Statele Unite ale Americii, în rețeaua regională NBC Sports, dar și pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports și Stadium TV, dar in EXCLUSIVITATE SI PE TV NEWS BUZAU!

O parte dintre sportivii prezenti, inclusiv Freddy Kemayo, au  vizitat  Muzeul Județean Buzău, Vulcanii Noroioși si Tabăra de Sculptură Măgura. Un promo a fost deja lansat în online, in urma cu mai multe saptamani iar imagini din aventura luptătorilor au fost difuzate în cadrul Știrilor Pro TV. De asemenea, Cătălin Moroșanu și-a continuat în Buzău campania anti bullying, vizitând mai multe licee din județ, acolo unde le-a vorbit elevilor despre importanța de a-și direcționa energie către sport.

Gala Dynamite Fighting Show de ieri, 24 iunie a fost organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău, Superbet, Tellur, Peak Sport, Redis Nutriție, Federația Română de Kempo, Fabrica de Print, Auto Gan Tires, ISKA, Pro TV, Armura, Dabo Doner, Pro TV, Dey Security și Skip Trans.

 

REVENIM CU VIDEO INTEGRAL AL GALEI, IN VIZIUNEA REPORTERILOR TV NEWS BUZAU!

 

REDACTIA

 

 

 

AdSense 4