New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

CAZURI SEMNALATE DE BUZOIENI SI NEREZOLVATE DE INSTITUTIILE INDREPTATITE SA RESPECTE LEGEA SI DREPTURILE CETATENESTI!

Sesizari nerezolvate cetateni BuzauTrebuie sa fii cu sange rece ca o reptila si total lipsit de compasiune sau sa-ti lipseasca ceva din creier ca sa nu intelegi nimic din viata sociala a unei comunitati si sa nu iei in serios semnalele venite de la buzoienii de rand, platitori de taxe si impozite (mai ales cand este vorba de siguranta sanatatii sau de incalcarea flagranta a legilor aflate in vigoare)! Am semnalat de multe ori autoritatilor locale, judetene si reprezentantilor guvernamentali in teritoriu, nereguli grave din urbe...unele au fost rezolvate, altele nu! Cateva exemple de “NEREZOLVATE”:

 

munti de gunoaie pe strazile si in curtile cetatenilor (Cazul de pe strada Drepata de la numarul 20 - unde vecinii nu mai pot intra in curti de mizeriile adunate de un vecin de acolo - INCA NEREZOLVAT!), cazul parcarii familiei cu nevoi speciale care este dat de municipalitate in bataie de joc si contrar legilor in vigoare (Legea nr. 448/ 2006..republicata, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, art.65 alin. (2 ), ( 3) si ( 5) , semnalizat si amenajat corespunzator si Legea 448/ 2006 - Cadrul legislativ al Codului Rutier cu privire la spatiile de parcare destinate in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati) – Doamna Cazan Rodica din Brosteni (vecin de scara cu fratele primarului Toma!!!) CAZ CARE “ZACE” NEREZOLVAT atat la Primarie, cat si la Prefectura, scandalul de pe ,,Proiectul Megalomanic " de pe Crizantemelor nr 16, unde proprietarii de case boieresti din zona sunt suparati ca se construiesc imobile cu etaje fara a se tine cont de legile in domeniu constructiilor, zona rezidentiala si specificul locului, iar “consultatia publica” este doar de forma, in bataie de joc (Proiect de hotărâre nr. 171/12.08.2022 - Strada Crizantemelor și strazile adiacente într-o zi normală. Ultimele case boierești din zona centrală. Partea reabilitata și cea nereabilitata, unde se dorește a se construi 12 blocuri cu 47 apartamente și spatii comerciale, etc, depășind înălțimea zonei) - NEREZOLVAT! Alte CAZURI si necazuri – parcarile nesimtite din zona garii Buzau, unde lucratorii de la CFR isi aprcheaza pe trotuare, in locuri interzise SUV-urile, fara a tine cont de nicio regula, lege si bun simt! NEREZOLVAT! Un caz ULUITOR - NEREZOLVAT - de incalcare flagranta a legilor si libertatilor cetatenesti este si HOTARAREA DE CLM din 29 iunie a.c. cand s-a votat INTERZICEREA ACCESULUI LIBER DIN PARTEA CETATENILOR SI A PRESEI LA SEDINTELE PUBLICE DIN PRIMARIE! Contestatie si sesizare care zace si la Primarie si la Prefectura (Institutie care avizeaza legalitatea Hotararilor CLM – acolo unde secretarul general si cei doi subprefecti sunt din PSD si doar prefectul este PNL!!!). Si ultimul caz…PADUCHI IN CASUTELE DIN PARCUL TINERETULUI! De la cititori: “Am fost asta seara in PARCUL TINERETULUI din BUZAUAm mers impreuna cu NEPOTICA DE 4 ani. Am "admirat" pompoasele realizari ALE lui Domnu Toma . Nepotica curioasa a intrat si in acele CASUTE DE LEMN de pe malul lacului , spre strand. Am intart si eu dupa ea ............. Ajunsi acasa avem mancarimi si ne misca ceva prin cap pe trup ....... Am cautat pe net ....... simtome ..................

AM AVEA PADUCHI DE GAINA din acele cociniii ........

AVERTIZATI DUMNEAVOSTRA AUTORUITAILE LOCALE >

PARINTIII

SA EVITE ACELE COCINII NEDEPARAZITATE !!!

E UN FOCAR DE INFECTIE PENTRU BUZOIENI ! NU CRED CA S A GANDIT NIMENUI LA ASA CEVA E DE RASUL PLANSULUI

IN 2022 PADUCHI AJUTATI DE AUTORITATILE LOCALE

S a gandit cineva la asa ceva ???

Am putea adauga si altele, dar deocamdata ne oprim aici! Multumim tuturor celor care ne semnaleaza aceste cazuri si speram ca ele sa se resolve in spiritul si litera legilor in vigoare si nu a intereselor de grup!

REDACTIA

 

Sesizari nerezolvate cetateni Buzau

AdSense 4