New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO / FOTO - Imagini inedite de la nunta de AUR - George Simion si Ilinca Munteanu Altar construit special din Maramureș / invitati speciali!

George Simion nuntaImagini inedite de la pregătirile de nuntă ale lui George Simion de la Măciuca din inima Olteniei. Primăria comunei Măciuca asfaltează de zor drumurile și repara poduri.

Liderul AUR, George Simion, împreună cu soția Ilinca pregătesc de zor nunta secolului la români.

Invitații speciali vor lua masa de nunta la conacul boieresc, iar poporul pe câmp se va bucura de eveniment. S-a construit special un altar adus din Maramureș.

Vor participa circa 12 mii de invitați.

 

Sâmbătă, 27 august, liderul AUR, George Simion se cunună religios cu Ilinca Munteanu, în prezența a mii de oameni chemați să petreacă la nunta celor doi din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

Ceremonia civilă a avut loc vineri. Libertatea vă prezintă cele mai importante informații despre acest eveniment. 1. Unde are loc petrecerea de nuntă Pentru a sărbători cea mai importantă zi din viața lui, George Simion a ales un complex turistic situat în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea, unde există un centru spa și wellness, întins pe o suprafață de 2500 mp. Cel mai apropiat oraș este Bălcești din Vâlcea, aflat la 18 km. La concurență cu nunta lui Simion, Bălcești organizează în acest weekend „Zilele Orașului”, unde 5.000 de locuitori vor sărbători, conform anunțului primăriei, cu „grătărele cu mititei, pastramă” și un spectacol de muzică populară.

Și Craiova, aflată nu departe de nunta lui Simion, va petrece în acest weekend, la un mare festival unde au fost invitate nume celebre din muzica internațională, printre care Sandra, East 17, La Bouche, DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack sau Luis Fonsi. 

Ilinca Munteanu are 24 de ani și este din Slobozia, Ialomița. În 2018, ea a absolvit Colegiul Național Mihai Viteazul, apoi a devenit studentă la Facultatea de Drept – Universitatea „Titu Maiorescu” din București. Conform informațiilor postate de ea pe pagina de Facebook, acum urmează masterul – Dreptul afacerilor, la aceeași facultate.

3. Care este programul la petrecerea lui Simion Potrivit unui comunicat de presă, participanții la nunta lui Simion sunt așteptați să sosească în Oveselu începând cu ora 7 dimineața. Cununia religioasă, care va fi oficiată în bisericuța de lemn construită lângă pensiunea complexului turistic, e programată la ora 12:00. La ora 14.00 va începe spectacolul. Pe scena principală a evenimentului, amplasată pe terenul de lângă pensiune, vor urca Theo Rose și Raluca Diaconu, Carmen Șerban, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu, trupa Phoenix, Adrian Naidin, Maria Gheorghiu și alții.

La ora 23:00, toți invitații de la nunta lui George Simion vor asista la un foc de artificii. 4. Ce alte atracții a anunțat liderul AUR Partidul condus de George Simion anunță că cei care participă la nuntă vor beneficia de: Plimbări contra cost cu un balon cu aer cald pe deasupra comunei Măciuca; Corturi cu tematică folclorică, amenajate de meșteșugari din mai multe zone ale țării; Demonstrație de echitație, dar și plimbări cu caii, pentru copii; Teatru de păpuși pentru copii. Harta evenimentului.

RECOMANDĂRI Nunta lui Corneliu Zelea Codreanu, comparată cu cea a șefului AUR, George Simion: nuntași în costume populare, pirostrii cu svastică și picnic în aer liber

 Câți oameni vor participa la nuntă Liderul AUR a declarat public că se așteaptă ca la nunta lui să vină 10.000 de oameni. „Eu nu țin la un număr de nuntași. Că sunt 8.000, că sunt 11.000, că sunt 12.000, ceea ce îmi doresc este ca toți cei care m-au cunoscut în timp, care îmi sunt prieteni să fie aici. Toți sunt bineveniți și îmi doresc să se simtă bine la nunta mea”, a declarat joi liderul AUR, pentru click.ro.

Pe 15 august, George Simion și Ilinca Munteanu au împărțit invitații în comuna Măciuca

 Jandarmeria Vâlcea a precizat, la solicitarea Libertatea, că organizatorul nunții de la Măciuca nu a solicitat sprijin din partea instituției, dar că „Jandarmeria Vâlcea, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va desfășura activități pentru prevenirea tulburării ordinii publice”. IPJ Vâlcea a anunțat că sâmbătă va trimite polițiști, în sprijinul celor din jandarmerie, dar numai pe raza comunei Măciuca, nu în zona evenimentului privat.

Cine e pregătit să intervină, în caz de nevoie Având în vedere că la eveniment sunt așteaptați să participe mii de oameni, au fost mobilizat cei din Garda nr. 3 de Intervenție Măciuca a ISU, care vor deplasa la fața locului cu 3 autospeciale de stingere, a precizat, pentru Libertatea, cpt. Sorin Albinaru, purtător de cuvânt al ISU Vâlcea. În plus, la nunta lui Simion va fi adusă și o ambulanță SMURD. Alte trei ambulanțe vor fi asigurate către firma privată cu care liderul AUR a încheiat un contract.

Ce trebuie să ai la tine, pentru a fi primit la nuntă

Cei care vor să participe la nunta lui George Simion pot intra în zona unde are loc evenimentul doar în baza unei brățări, eliberată de organizatori în baza datelor din buletin. Brățările, care seamănă cu cele de la festivalurile de muzică, sunt galbene și au inscripționate pe ele numele mirilor și câteva motive tradiționale. Ele pot fi ridicate și în ziua nunții, din satul Oveselu, „dar perioada de așteptare estimată va fi de cel puțin 30 de minute”, anunță organizatorii.

Care este codul vestimentar Liderul AUR a invitat la nunta lui oricine dorește să vină, dar le-a cerut participanților să vină în straie populare.

Așa că la Măciuca există sâmbătă un dress code: participanţii trebuie să poarte ie, o cămaşă populară sau măcar un tricou cu mesaje patriotice. 10. Ce mâncare și ce băuturi se vor servi la nuntă Mâncarea și băutura vor fi oferite participanților, într-o zonă special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Conform unor surse Libertatea, George Simion le-a comunicat şefilor pensiunii că vrea la masă feluri tradiţionale şi cât mai simple: friptură la proţap, sarmale, diverse rulade de carne. „Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar, în aceeași zonă unde se servește și mâncarea”, anunță AUR, într-un comunicat de presă. 11. Cum se ajunge și cum se pleacă La Oveselu se ajunge pe drumurile naționale ce leagă localitatea de Pitești, Craiova , Râmnicu Vâlcea sau Târgu Jiu. Din Capitală se fac 4 ore cu autoturismul. „Transportul spre Oveselu se face cu mașina, nu există curse speciale sau de linie (transport în comun)”, au anunțat ieri organizatorii, pe pagina evenimentului (https://georgesimion.ro/autocare_nu_masini/). Ei au mai precizat că există „5 parcări speciale, la 500 – 1.000 de metri de locația evenimentului”, dar harta acestor parcări, deși promisă, încă nu a fost publicată pe site. IPJ Vâlcea a anunțat că a avizat favorabil închiderea circulației rutiere pe Drumul Județean 643B ce trece prin Măciuca și că va asigura fluența circulației rutiere în zona restricționată și pe rutele ocolitoare. 12. Cine oficiază cununia religioasă

Slujba de cununie va fi oficiată de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, şi de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Locul unde va avea loc cununia religioasă e o capelă de lemn, construită în incinta resortului de lux care-i va găzdui pe miri și pe apropiații acestora. Pentru a se cununa în afara unui lăcaș de cult, George Simion a obținut o derogare de la Biserica Ortodoxă Română, după ce a depus o solicitare în acest sens, care a fost apoi aprobată în cadrul ședinței permanente a Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Cum va fi vremea în ziua nunții Potrivit informării ANM primită de ISU Vâlcea, sâmbătă, în comuna Măciuca, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 30 și 36 de grade Celsius.

Care sunt cele mai apropiate spitale În cazul în care vreun participant la nuntă are nevoie de ajutor specializat, cele mai apropiate unități medicale sunt la Drăgășani, oraș aflat la 26 km de locul petrecerii, și la Râmnicu Vâlcea, aflat la 63 km. Camerele de gardă ale spitalelor din cele două localități au fost anunțate să fie pregătite, în eventualitatea în care va exista un aflux mai mare de pacienți. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Vâlcea este în alertă, gata să preia eventualele urgențe din zonă.

 

REVENIM CU IMAGINI SI AMANUNTE!

 

REDACTIA

 

 

 

gEORGE sIMION SI iLINCA

 

Simion nunta Ilinca

 

NUNTA sIMION