New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO – Cearta ca la "usa cortului din Tintesti" – la CLM Buzau! “Primar cercetat penal pentru spalare de bani…” – Propozitia care l-a scos din minti pe primarul Toma, adresata de fostul judecator, consilierul Constantin Florescu!

Scandal in CLM Buzau injurii primar TomaCirc la CLM! Primarul faliment – Toma, anchetat pentru spalare de bani (atentie, nu a scapat de dosarele de la OLAF si DNA!) a sarit ca ars la interventia obiectiva a fostului judecator Constantin Florescu, in prezent consilier local (legat de gogoasa oferita in CLM de primar cu asa zis-a investitie de la Buzau "oferita" gratis de un om de afaceri – de la AGRINVEST): “Noi avem experienta in genul asta de colaborare…acum 7 ani am facut un acord cu UN ISRAELIAN, CARE DE DATA ASTA, NOI AM VENIT CU TERENUL SI EL cu 800.000 de euro, sa facem un Campus preuniversitar…s-a realizat acest lucru? …Probabil i-a luat banii…s-a uitat de el!”

Raspunsul mitocanesc “a la Tintesti” – al lui faliment-Toma: “Daca aveti dumneavoastra un teren ca aveti salariu mare, pensie mare…” …Primarul nereprezentativ-Toma, vizibil enervat incepe sa clacheze, balbaindu-se incontinuu,in pragul unui atac AVC: ” Sa…sa…sa…sa…sa…!”… “Buzaul merge inainte si fara tampenii pe care le spune domnul FLorescu…!” Consilierul Florescu: “ Va rog sa va cereti scuze…!”. Toma, golaneste, cu smecherii de santier, a la Romet: “Imi cer scuze fata de buzoieni ca am avut asemenea iesire …!” Consilierul Florescu: “Imi e foarte greu sa accept scuzele de la un primar care e cercetat penal pentru spalare de bani!”. Scandalul din CLM a fost generat de un Proiect de CLM cu clauze dubioase, irealizabil, ce miroase a spagi, interese de grup infractional organizat, sub paravanul constructiei unui asa zis spital si a mai multor locuinte in jur – IL AVETI IN FACSIMIL PARTIAL MAI JOS!).

REDACTIA

 

Proiect controversat Agrinvest CLM Buzau septembrie 2022

AdSense 4