New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO - POLIȚIE POLITICĂ! George Simion a fost luat cu forța de mascați din Piața Victoriei, la 3 dimineata (30.09.2022)!

George SImion ridicat cu mascatii din autocarul AURLa orele 3 dimineața, mai multe echipaje de Miliție au dat buzna în Piața Victoriei, unde era parcat autocarul AUR, pregătit pentru protestul din 2 octombrie, informează AURnews!

Supus la toate testele posibile, de la alcool la droguri, George Simion a ieșit negativ, prin urmare nu consumase nimic din ce-au încercat să-i însceneze. Apoi, la verificarea permisului său de conducere (deși nu se afla la volan), miliția i-a inventat pe loc faptul că permisul îi este suspendat, și că trebuie să meargă la sediul de miliție pentru clarificări. George a sunat avocații, care l-au înștiințat că are dreptul de a nu merge la miliție și faptul că avea o ordonanță de clasare într-un eveniment rutier petrecut în luna aprilie.

Menționăm faptul că nu i s-a adus în vedere în niciun mod că i-a fost suspendat permisul de conducere, iar de la acel eveniment până în prezent a fost verificat de mai multe ori de poliția rutieră. Doar că, acum cu ocazia protestului din 2 octombrie, miliția i-a găsit „pe loc” faptul că nu avea drept de conducere, deși nu se afla la volan, dar probabil l-au căutat pe camerele de supraveghere și au găsit momentul când a venit în Piața Victoriei.Refuzând să meargă la sediul miliției, George s-a urcat în autocar, iar camarazii săi au făcut scut la intrare, cerând miliției să plece! După nici 5 minute au sosit un grup de mascați care, fără mandat, au forțat intrarea în autocar, moment în care George Simion a decis să meargă de bună voie la sediul miliției.

Toate aceste lucruri le găsiți în înregistrarea de mai jos – SURSE: George SImion facebook, Ortodox.info

AdSense 4