New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

FOTO / VIDEO – DIN “ARSENALUL DE IDEI TAMPITE” ALE PRIMARULUI FARA VIZIUNE: Sediul Securitatii Statului transformat in cel al Starii (sau “Stare” ca in afisul cu scoci!) Civile (o idee mai mult decat idioata a primarului faliment Toma)!

Starea Civila mutata la Securitate BuzauMarea majoritate a buzoienilor trecuti de o anumita varsta s-au casatorit fie in sediul vechi al Starii Civile – casa boiereasca de pe bulevardul Balcescu – actualul sediu al Palatului Copiilor, fie in frumoasa cladire tot de pe aceeasi strada, dar vis-à-vis de aceasta (adica in vecinatatea Scolii nr 1)!

Avem amintiri, poze, video din cladirea special desemnata si construita ca sa dea o valoare acestui eveniment unic in viata unui cuplu- oficierea casatoriei civile, dar….visul a fost destramat de un primar nereprezentativ, care uraste insitutia Casatoriei (oare de ce? Retoric, evident!) si care a mutat sediul Starii Civile in fostul sediu comunist al Securitatii Statului! Noua locatie (din februarie 2022) este una mai mult decat ingramadita, improprie si in dizgratia celor mai multi dintre buzoienii care ii trec pragul (poate nu a efectivului de pensionari PSD care primesc an de an mita electorala sub forma de cadouri, mese si bani)! Nu de putine ori, cei care trec pe Bulevardul Balcescu observa cozile de pe trotuar din fata “Securitatii”, dar ca o masa de manevra docila si fara coloana vertebrala, inghit pe nemestecate aceste “cocoloase” ale lipsei de respect si viziune ale primarului comunistoid amintit (idea de mutare a ceremoniilor civile la Vila Marghiloman – ca si concertele second hand, sunt alte idei idioate care strica peisajul, polueaza sonor zonele rezidentiale si isi bat joc de munca celor care tin Parcul Marghiloman la un nivel ridicat de curatenie si amenajare peisagistica)! Un mic reportaj facut de News Buzau arata cel putin “nepotrivirea” acestei schimbari idioate! Mai zicem decat atat – peste drum de sediul “Securitatii civile”, presedintele CJ Neagu a reusit o reabilitare de “zile mari” a fostului Spital Bratianu…oare de ce unul reuseste si altul nu, desi fac parte din acelasi partid?

Mai indurati, tovarasi? Indurati!

Noi…NU!

I.G.

P.S.: Toma fiind un comunist sadea cu apucaturi asemenea, a ignorat istoria acestei cladiri si in loc sa o faca Muzeu anti-comunist (cum putea el oare asa ceva?!) a dat, fara sa vrea (nu avem suspiciunea unei inteligente peste genuchiul broastei si nici ironia fina a mintilor ascutite!)definitia “STARII CIVILE” DE ACUM….sub bocancul meltenist al NOII SECURITATI TOMISTE! Halal!

P.S.S. Observati va rog cum incultii de acolo au afisat pe usa de intrare o hartie lipita cu scoci pe care scrie "STARE CIVILA" si nu cum ar fi corect gramatical - "STAREA CIVILA"!!!

Dar vorba aia..."Cum e turcul, asa e si pistolul" - nu e prima data cand agramatii Primariei o comit! Si nici ultima, sigur!

 

 

AdSense 4