New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO - Unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!”, lansată de BCR și Vodafone, aduce serviciile financiare și tehnologia mai aproape de locuitorii comunei Glodeanu-Sărat

Caravana Buna ziua BCR si vodafone Glodeanu SaratCaravana „Bună ziua, schimbare!” face cea de-a treia oprire în comuna Glodeanu-Sărat, județul Buzău , după ce anterior a fost în mijlocul comunităților din Băleni, județul Dâmbovița și Drajna, județul Prahova

În perioada 25 noiembrie – 9 decembrie, locuitorii comunei Glodeanu-Sărat vor putea accesa cu ușurință servicii și produse bancare, soluții de telecomunicații și tehnologii inovatoarea și vor putea participa la atelierele gratuite de educație financiară și digitală

Buzău, 25 noiembrie 2022 – Unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!”, un demers comun al Băncii Comerciale Române și Vodafone România pentru creșterea gradului de incluziune financiară și tehnologică în mediul rural, ajunge astăzi în comuna Glodeanu-Sărat, județul Buzău. Camionul modular va staționa, până pe 9 decembrie, în parcarea din fața sălii de sport din incinta Școlii Gimnaziale I-VIII din Glodeanu Sărat.

Prin intermediul caravanei „Bună ziua, schimbare!”, membrii comunității din Glodeanu-Sărat vor beneficia de:

Acces ușor și rapid la servicii și produse financiare BCR utile în viața de zi cu zi, cum ar fi cont curent, carduri, asigurări, digital banking, precum și la pachete Vodafone de servicii de telecomunicații și tehnologie - telefoane și accesorii, abonamente și oferte de telecomunicații, care includ servicii mobile, broadband fix și TV;

Educație financiară și digitală, adaptată pe grupe de vârstă: de la cursuri de responsabilizare financiară și antreprenoriat în comunitățile rurale, la transformare digitală și cybersecurity.

Punctul de lucru mobil BCR și Vodafone va fi deschis de luni până vineri, în intervalul 10:00-16:00. Doi experți, unul în domeniul financiar-bancar și unul din zona de tehnologie și telecomunicații, vor fi prezenți și vor oferi consiliere personalizată pornind de la nevoile comunității locale.

De asemenea, locuitorii din Glodeanu-Sărat vor putea efectua la biroul bancar următoarele operațiuni cu suportul consilierilor:

Deschideri de cont curent și carduri de debit

Deschideri de depozite și conturi de economii

Solicitări de carduri de credit

Acces la digital banking

Solicitări pentru credite de consum, precum și refinanțări și restructurări

Asigurări de venituri, de șomaj și de incapacitate de muncă

Asigurări de protecție a bunurilor personale, PAD și facultative de locuință

Asigurări de călătorie

Consiliere și asistență pentru gama extinsă de servicii bancare, inclusiv pentru finanțare în mediul rural prin BCR Social Finance și leasing prin BCR Leasing.

Camionul modular este dotat cu două echipamente bancare (ATM și APT), care vor putea oferi următoarele operațiuni:

Eliberare lei sau euro, în numerar

Depunere numerar în calitate de persoană fizică – în conturile curente, conturile de rambusare credit, conturile de economii sau în conturile altor persoane

Plata numerar a facturilor curente către furnizori

Reîncarcare cartele Vodafone

Eliberare mini extras

Interogare sold

Schimbare PIN

În zona de tehnologie și telecomunicații, clienții vor putea accesa ofertele de abonamente de servicii fixe (internet și televiziune) și pe cea de servicii mobile, vor putea testa și achiziționa dispozitivele disponibile pe platforma comercială Easytech (televizoare, trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot etc.), dar își vor putea plăti și factura și reîncărca, în aplicația My Vodafone sau la ATM-ul BCR, cartela Vodafone.

Unitatea mobilă va găzdui zilnic cursuri de educație financiară, precum și ateliere despre folosirea aplicațiilor mobile și despre navigarea în siguranță pe internet. De asemenea, vor fi prezenți și experți care le vor explica oamenilor cum pot accesa finanțări prin fondurile europene pentru producție și echipamente agricole.

Caravana „Bună ziua, schimbare!” își propune să ajungă în mai multe localități rurale din România, urmând să staționeze în fiecare între 7 și 14 zile, în funcție de nevoile fiecărei comunități. Prima oprire a camionului modular a avut loc în localitatea Băleni, din județul Dâmbovița, iar a doua oprire a fost în localitatea Drajna, din județul Prahova, iar cele două comunități au beneficiat de suportul și informațiile oferite de specialiștii BCR și Vodafone.

AdSense 4