New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO – “Dragaica de iarna, cu hamsii puturoase” - Toma faliment (inca primar) vs Targul de Craciun luminos - Neagu (CJ Buzau)

Targul de craciun Neagu vs Dragaica de iarna TomaExista o vorba in popor – “Cum e turcul, asa e si pistolul!” - fara nicio ofensa la admirabilul popor turc, dar zicala i se potriveste “ca manusa” melteanului Toma faliment – cel mai slab si urat primar al Buzaului! Dupa cazne mari (platoul Dacia este in santier si nu se mai lucreaza de zile bune), s-a dat drumul “Dragaicii din Crangul defrisat ilegal” – editia de iarna a “votantilor PSD – aripa Toma faliment. Miros de hamsii in ulei ranced, fum de mici, bautura ieftina, frig, intuneric si “cotomedii” invechite moral si fizic! Un aspect mai jalnic nici ca se putea! Prin comparatie, la fostul spital Bratianu, transformat prin fonduri UE in Complex cultural, presedintele CJ Buzau – Petre Emanoil Neagu a facut adevarate minuni, aratand ca se poate si altfel de “Targ de Craciun”.

 

Cu toate ca fac parte din acelasi partid – PSD, condus abil de Marcel Ciolacu, Neagu are “alt aluat” si asta se vede nu numai prin realizarile mult mai mari ca ale lui Toma faliment (Geoparcul Unesco, asfaltari de zeci de kilometri, reabilitari din fonduri UE – fara DNA!!! Si altele…), ci si prin modul neconflictual de a se comporta (chiar si cand e criticat, injurat si barfit!). Targul de Craciun din parculetul Complexului cultural Bratianu este de un bun simt rar intalnit si o grija iesita din comun...totul se simte inca de la intrare, intr-o lumina feerica. Nu vrem sa se creada ca din alt interes ii tinem partea lui Neagu (aduceti-va aminte doar de ancheta de la Azilul de adulti din Stalpu si veti intelege!), ci pur si simplu pentru ca….MERITA! Casutele de lemn de la Bratianu au incalzire, cele a lui Toma din Crang – NU! Neagu isi respecta comerciantii, Toma le ia doar banii pe chirie (prin consilieri!) si ii lasa in mizerie si frig (nu odata, comerciantii lui Toma ni s-au plans ca sunt tratati foarte urat si li se cer chirii enorme – bani care se duc la consilierii si oamenii responsabili “cu spaga si comisioanele”!!!). In Crang miroase rau de tot a hamsii si bautura ieftina, dar, nu-i asa…ii mai pacalim inca o data cu concerte indoielnice, pe bani publici (ca si reclame la presa platita!). Dincolo de alte cuvinte si comparatii, priviti un scurt reportaj in ambele locatii si trageti voi concluziile…daca sunteti sinceri si nu platiti sa comentati aiurea! In “Dragaica de iarna” a lui Toma faliment e intuneric, urat, mirosuri rele, muzica indoielnica, “tiribombe” si “cotomedii” invechite si urate, “Cotetul lui Mos Craciun” (licenta FB Gabriel Alexe) este urat, rece, neprimitor…si nu-l frecventeaza nimeni, totul fiind asortat cu…“personaje ciudate” care misuna peste tot… In schimb, in targul de Craciun facut de Neagu, e lumina, spatiu deschis, casute primitoare, calduroase, cu articole mai mult decat interesante, muzica buna, amenajari cu lumini ornamentale de exceptie si cu bun simt… Casuta lui Mos Craciun te primeste sa-ti faci o poza…gratis si atatea altele.

Alegeti voi in ce oras sa fiti si cine sa va conduca!

Grinch – Toma faliment v-a furat Craciunul si sperantele, acceptati asta?

I.G.

AdSense 4