New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

UPDATE - VIDEO DE EXCEPTIE! “33 de ani” de la REVOLUTIA ROMANA din decembrie 1989! Ce nu s-a vazut si stiut la comemorarile din anii trecuti. Am avut agenti CIA in Buzau? MARTURII INEDITE!

30 de ani de la revolutie altfel 22.12.2019

Potrivit Prefecturii Buzau, sarbatorirea ”Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății”, va avea loc si in Municipiu Buzau (in afara de Spataru), dupa ce Prefectura si Divizia 2 Infanterie Getica (la sugestea tovarasului Toma, inca primarul orasului) anuntasera ca evenimentul NU o sa mai aibe loc in Buzau (pentru prima data in 33 de ani!!!). Dupa ce News Buzau a aratat faptul ca asa ceva este inadmisibil, reprezentanti ai Revolutionarilor “au luat cu asalt” Prefectura si au reusit sa schimbe hotararea oficialitatilor!

Astfel, potrivit unei ultime prpecizari a Institutiei Prefectului Judetului Buzau,: “…reprezentanți ai Asociației Club 22 Buzău a Luptătorilor în Revoluția din Decembrie 1989 au revenit asupra adresei din data de 12 decembrie 2022 în care lăsau la latitudinea organizatorilor decizia privind locul și ora la care ar urma să se desfășoare ceremonialul militar cu prilejul sărbătorii ”Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății”, și luând în considerare solicitarea acestora, înregistrată la Instituța Prefectului cu nr. 17474/19.12.2022, de a organiza o manifestare și în municipiul Buzău , venim cu completarea programului acestei zile.

Astfel, joi, 22 decembrie 2022, vă invităm să luați parte la manifestările care vor avea loc cu prilejul sărbătorii ”Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății”. O primă ceremonie va avea loc la ora 9.30, la ”Domul Central” din Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, acțiune care va fi urmată de o altă manifestare, la Bustul Generalului Ștefan Gușă, din localitatea Spătaru, începând cu ora 11.00. Acțiunile organizate cu acest prilej vor cuprinde un ceremonial militar, religios, depunere de coroane și jerbe de flori”

NEWS BUZAU va prezinta "O altfel de Revolutie"...imagini si marturii inedite despre ce este si s-a intamplat acum 32 de ani in Buzau. Lucrurile nu sunt pe deplin lamurite, dar prezentam in PREMIERA un prim episod din marturiile si discutiile unor revolutionari care vorbesc despre agentii CIA si colaboratorii cu Securitatea din randurile revolutionarilor buzoieni si a unor personaje marcante ale urbei. La fel, prezentam o serie de imagini si inregistrari VIDEO inedite de la Comemorarea Revolutiei din Buzau. Mai avem in pregatire si alte marturii si inregistrari pe care le vom adauga ulterior!

 “32 de ani” si nu “DE LA REVOLUTIE”! Asta dintr-un motiv lesne de inteles – “S-A SARBATORIT DE FAPT 32 DE ANI DE LA CONTRAREVOLUTIE! Nu poti serba decat VICTORIA nu si INFRANGEREA! Miscarea populara dirijata din umbra de forte externe si interne a fost deturnata inca din fasa, din anii 90 si tot ce s-a sperat s-a afundat din ce in ce mai adanc intr-o mocirca neosecurista, urmata de un neocomunism internationalist impus si asumat aproape de tot poporul. Asadar, ce sa sarbatorim? Cu cine?

Cu "revolutionarii" (unii!) preschimbati sau cu progeniturile lor care au acaparat absolut toata societatea romana? In preajma Craciunului din 2020,, in noul nostru studio a poposit si de data aceasta neobositul cecetator Ion Rosca, cu profesionalimul, supararile dar si sperantele sale (pe care e mascheaza si le arata deopotriva la fel de…bine!). Asa cum am initiat in PREMIERA: “Cursul de cirminalitate statala” in 8 LECTII, cu dovezi si experiente inedite din spatiul secusirstic-justitiabil de la noi, asa si acum am adus in atentie, in EXCLUSIVITATE nationala si nu numai cateva aspecte legate de mersul REVOLUTIEI si CONTRAREVOLUTIEI din decembrie 1989! Amanunte de la Bucuresti, Piatra Neamt si Buzau, cu nume scoase la iveala si cu fapte ce la o analiza mai amanuntita vor duce si vor explica increngaturile mafiote de pe aici. Aveti rabdare, mai urmeaza!

REDACTIA

 

 

]IMAGINI DE LA CEREMONIA DIN ACEST AN - 2022!

 

VIDEO: Emisiuni si reportaje de ZIUA REVOLUTIEI din 2019 si 2020!

AdSense 4