New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Din CUTIA cu AMINTIRI….politce: “Scrisoare sincera a unui vechi membru PSD Buzau”: “Prezenta lui Toma in PSD Buzau este toxica. Conducerea partidului trebuie sa-i dea macar un avertisment acestui om care se crede pe mosia lui!”

Toma ingrijorat PSD BuzauAu trecut 7 ani de cand am publicat scrisoarea unui vechi membru al PSD Buzau si am vrut sa stim care mai este pulsul “nucleului tare” din PSD Buzau. In acest weekend (articol din 20.05.2019 - n.r.), am avut onoarea sa particip la o intalnire sincera intre mai multe entitati din Buzau si judetele invecinate, direct implicate in viata sociala si politica. Recitind scrisoare acestui om sincer, am avut impresia ca aceste randuri sunt scrise parca ieri si nu in 2016! Din pacate, ceea ce se se scria atunci s-a intamplat cu varf si indesat acum si la cerere, am dat-o publicitatii din nou, pentru ca respectivul domn, respectabil din toate punctele de vedere, a tinut sa ne atraga atentia ca a avut dreptate atunci si este cazul ca toti politicenii si votantii de bine din Buzau sa-i spuna “STOP” lui Toma. “Primarul faliment” va duce in prapastie tot ce atinge si asta nu este decta varful eisbergului! Daca unii se intalnesc la “Comandau” (politisti, procurori, judecatori, avocati, oameni de afaceri ai noii gasti, reprezentanti ai institutiilor de stat si altii), ne-am gandit sa facem si noi o "iesire"…tot la munte si credeti-ma, a fost una pe deplin reusita. Iata, la cererea domnului respectiv, republicam acest cuvant! Trageti dumneavoastra concluziile!

G.I.M. 

Scrisoare sincera a unui vechi membru PSD Buzau

"Sunt membru PSD de multi ani si am participat la numeroase campanii electorale in municipiul Buzau. Nu imi fac cunoscut numele pentru ca din pacate a ajuns sa ne fie teama sa vorbim despre problemele noastre. E ca inainte de 1989 cand vorbeam doar pe la colturi, de frica sistemului. In PSD nu se mai tin adunari politice, nu se mai fac conferinte de presa la partid, consilierii nostri locali nici nu deschid gura in sedinte si doar ridica mana cand le porunceste Toma sa o faca.

In PSD s-au creat multe probleme din cauza primarului Toma pe care l-a propus deputatul Marcel Ciolacu. In fiecare zi, primarul face cate un scandal si asta afecteaza partidul. Toma a luat masuri impotriva electoratului nostru si ne e clar ca nu se va opri. Dupa ce PSD-ul a castigat ani la rand alegerile datorita domnului primar Boscodeala, acum Toma vine si injura tot ce a facut acesta. Cine castiga? Toma! Cine pierde? PSD-ul.

Noul primar a anuntat ca va evacua pe comerciantii din Bazar, asa cum i-a evacuat pe cei din Piata Centrala. Cine pierde? PSD, pentru ca acei oameni erau votantii nostri, iar acum nu ne vor mai vota in veci. Toma vrea sa elimine gratuitatea circulatiei in autobuze pentru pensionari. Nu se poate asa ceva, oamenii astia ne-au votat in masa pana acum, tocmai pentru masurile de protectie sociala. Toma incearca pe toate partile sa concedieze sute de politisti locali, pe care i-a angajat corect domnul Boscodeala si care aduceau, numai ei, aproape o mie de voturi PSD-ului, pentru ca la alegeri nu veneau numai ei, isi aduceau si rudele. Dupa ce Tribunalul i-a spus ca e ilegal ce face, a inceput s-o injure pe judecatoare.

Toma spune ca orasul a fost adus de fosta administratie (adica PSD) intr-o stare jalnica si de-aia trebuie sa isi impuna programul din campanie. Care program, oameni buni? Tot ce-a facut a fost sa inverseze de mai multe ori sensuri de circulatie, dupa care s-a sucit la loc. A facut niste mizerii de sensuri giratorii din bucati de plastic, care arata jalnic. A mutat tarabele de pe Aleea Trandafirilor in Piata Dacia, care a devenit din centrul Buzaului o mocirla mizerabila. A dat afara taxatoarele de pe autobuze, a dat afara oameni din Primarie si din serviciile sociale, multi erau simpatizanti PSD, dar acum nu ne vor mai vota niciodata. Acum ar vrea sa evacueze timp de un an si producatorii din Piata Centrala ca sa amenajeze acolo nu stiu cate etaje si lifturi. Cine face asta in alta parte? Trebuie reparat acoperisul si bagata caldura pe timpul iernii in Piata, nu avem nevoie de mol in loc de piata.

Cu locurile de parcare e alta poveste din care va iesi prost. Inainte de Toma, era clar ca nu avem locuri de parcare suficiente, dar oamenii parcau gratuit in jurul blocului. Acum avem la fel de putine locuri, dar va trebui sa le platim. Nu e normal!

Nu e deloc bine ce incearca Primarul cu RAM-ul. Cum sa ceri oamenilor saraci sa isi cumpere centrale termice, cand ei sunt multumiti cu caldura de la RAM? Sunt peste 15000 de oameni bransati, va dati seama ce profit vor face firmele de centrale? Nu se sesizeaza nimeni ca Toma incearca sa falimenteze Regia Autonoma? Pentru ca sigur va reusi, asa cum a reusit cu Metalurgica si cu toate firmele pe care a pus mana.

In toate consiliile de administratie pe care le-a schimbat si-a pus oamenii lui de la Romet, Aromet si ce a mai falimentat dansul. Sunt atatia oameni valorosi care au tras in campanie pentru Toma si ar fi putut fi numiti acolo. Cine a auzit pana acum de Ceausel sau de Savulescu? Sau cum de a ajuns Salcutan, pacaliciul buzoian, reprezentantul municipiului Buzau? Mare greseala a fost aceea de a-i da mana libera lui Toma. Acum isi da seama si presedintele partidului. Poate ca nu este prea tarziu pentru PSD.

Nu am mai rezistat cand Toma l-a numit mafiot pe domnul Neagu Petrus si i-a zis sa isi dea demisia de la Consiliul Judetean, ca nu a facut nimic, ca e slab. Dar tu ce ai facu, domnu' Toma, in afara de a concedia oameni si de a inchide afacerile unor oameni care isi castigau cinstit painea?! Vrei sa preiei si fraiele Consiliului Judetean? Sa concediezi oameni si de-acolo? Cineva trebuie sa il opreasca pe acest om sa distruga PSD-ul. Marcel Ciolacu, chiar daca l-a propus el, trebuie sa ii spuna stop, ca nu se mai poate.

Nu numai ca l-a facut cu ou si cu otet pe domnul Neagu, a lovit si PSD-ul. La o emisiune pe Campus, saptamana trecuta a spus ca aia care protesteaza in data guvernului au dreptate, pentru ca toate guvernele au furat. Nu ti-e rusine, domnule, sa vorbesti tocmai tu de furaciuni si sa acuzi PSD-ul ca a furat?

Imi cer scuze pentru cuvintele de revolta, dar nu se mai poate. Prezenta lui Toma in PSD Buzau este toxica. Este ca si cum aduci lupul in mijlocul turmei de oi. Este nevoie neaparat ca PSD-ul sa se delimiteze de acest primar care are apucaturi de om tulburat psihic.

Revolta mea este personala, insa foarte multi pesedisti gandesc si simt la fel. Ar trebui ca conducerea partidului sa puna capat degringoladei si sa-i dea macar un avertisment acestui om care se crede pe mosia lui".

Semneaza: Un vechi membru al PSD Buzau

AdSense 4