New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

VIDEO – Conferinta de presa Partidul Verde Buzau si vizita la jaful din Crang! Ce zic cetatenii de taierile ilegale de copaci si ce parere are inginerul Costel Vanatoru despre asta si altele (vizita inedita la Banca de Gene)!

Jaf in Crang discutii aprinse Costel Vanatoru Banca de Gene Verzii BuzauVeniti la Buzau pentru a pune bazele filialei Partidului Verde, liderii si copreședinții de la nivel national - LAVINIA COSMA și MARIUS LAZĂR, au sustinut o conferinta de presa, impreună cu alti membrii ai organizatiei județene a Partidului Verde. In aceeasi zi, cei mentionati mai sus s-au deplasat la Green Wee pentru o vizita de lucru si in Crang pentru a constata jaful din padure, copacii taiati ilegal si mizeria de acolo!

 

Veniti chiar de “Ziua Padurii” – 21 martie, liderii “Verzilor” au ramas fara cuvinte la imaginea deplorabila din Crang. De asemenea, pe traseul din padure, s-au intalnit cu cetatenii nemultumiti de situatia taierilor ilegale de copaci si a imaginii deplorabile la care a ajuns Crangul, in urma politicilor paguboase ale Administratiei Toma. La final au purtat o discutie, mai mult decat interesanta, cu seful Bancii de Gene Buzau , inginerul si preotul Costel Vanatoru. Din pacate discutia s-a purtat in fata portilor institutiei “fantoma” si nu in termenii cei mai potriviti. “Verzii” au promis ca vor duce mai departe doleantele buzoienilor (la nivel local si European – in Parlament, unde sunt reprezentati puternic) si s-au alaturat fara rezerve celor care lupta pentru pastrarea si conservarea Crangului.

Iulian Gavriluta

AdSense 4