FOTO/VIDEO - S-au tinut de cuvant – locul de joaca de la Gradinita cu Program Prelungit nr 6 din Buzau (Marghiloman) a prins contur: astazi s-au adus tobogane, balansoare si leagane

Dupa mai multe tatonari si promisiuni, iata ca Primaria Municipiului Buzau s-a tinut de cuvant si a adus mobilier special pentru locul de joaca de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 6 Buzau – zona Marghiloman: tobogane, balansoare, leagane si altele. 

Cand nimeni nu mai credea ca se poate, iata ca visul copiilor, al cadrelor didactice si deopotriva al parintilor s-a implinit – copiii de la cea mai moderna si frumoasa gradinita din Buzau vor avea unde sa se joace de acum incolo, in siguranta si sub supravegherea cadrelor didactice din respectiva unitate de invatamant prescolar. Istoria acestui loc de joaca incepe in 2012, cand in campania electorala, actualul deputat PSD Marcel Ciolacu (vezi AICI articolul), pe vreme aceea viceprimar la Primaria din Buzau, a promis ca va face un loc de joaca copiilor din GPP 6. Zis si facut! Negocieri si drumuri la gradinita a facut si fostul viceprimar Sebastian Radu, care a mers nu de putine ori in zona si a cerut lamuriri cu privire la posibilitatea realizarii unui astfel de obiectiv. La fel, aprobari si semnaturi a dat pentru proiect si actualul viceprimar, Alexandru Dunel, impreuna cu tot staff-ul tehnic din Primarie. Iata ce zice, legat de eveniment, directorul GPP 6, Maria Fustei: "Multumim Primariei si tuturor celor care s-au implicat in acest proiect. De asemenea trebuie sa felicitam si Asociatia Parintilor din GPP 6 cu care am colaborat indeaproape pentru a implini acest vis frumos al nostru – acela de a avea un loc de joaca propriu, la gradinita noastra. Avem si alte proiecte, tot pentru copiii de aici si rugam pe cei responsabili sa ne ajute in continuare”, a precizat Maria Fustei.

 

Iulian Gavriluta

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Multumim!FUSTEI MARIA 07-10-2015 22:21
Multumim tuturor celor care ne ajuta sa aducem zambete pe fetele copiilor!
Citat