New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

DOSARELE LUI DIDIMOS! Epopeea ”Eminescu” sau sinteza unei minciuni de proporții (citate din presa tomistă). TOMA faliment bătut cu propriile declarații din propria presă!

Liceul Eminescu Buzau Epopeea unei minciuni Tomito PSDIulie 2018 Colegiul Național „Mihai Eminescu” din municipiul Buzău se va închide din toamnă pentru o perioadă de doi ani, pentru ca imobilul monument istoric să fie reabilitat în cadrul unui proiect cu fonduri de la Guvernul României. Primarul Constantin Toma și inspectorul școlar general Florina Stoian dau asigurări că nu vor fi probleme în ceea ce privește relocarea claselor de elevi începând din luna septembrie (sursa: https://reporterbuzoian.ro/inchiderea-colegiului-eminescu-evolutii-de-ultim-moment/)

2019 - încep lucrările cu o întârziere de câteva luni de la data anunțată cu promisiunea că proiectul va fi finalizat în 20 de luni (1 februarie 2021). Elevii și profesorii s-au mutat într-o altă unitate școlară până la finalizarea lucrărilor, considerând că aceasta este o situație temporară. Termenul a trecut, însă, iar lucrările întreprinse la clădire nu au fost finalizate nici până în prezent, din varii motive (sursa: https://opiniabuzau.ro/reabilitarea-colegiului-mihai-eminescu-o-agonie-de-durata/)

Octombrie 2019 Lucrările la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au o valoare de 5,2 milioane de euro și sunt făcute prin PNDL. Reabilitarea ar urma să fie gata în septembrie anul viitor. (sursa: https://ciao.ro/cladirea-unui-liceu-monument-istoric-reabilitata-cu-muncitori-indieni/)

Iunie 2021 ”Termenul dat de constructor este 1 septembrie 2021, dar cred că se va mai întârzia un pic. Important este ca până la sfârșitul anului să facem treaba așa cum trebuie şi să se mute toți elevii şi profesorii înapoi în clădirea înființată încă din 1918”, a spus Constantin Toma (sursa: https://sansanews.ro/colegiul-eminescu-a-incheiat-al-treilea-an-in-cladirea-din-strada-transilvaniei-cand-vor-reveni-eminescieni-acasa/)

Iunie 2021 Veste neplăcută pentru elevii şi profesorii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din municipiul Buzău: fondurile pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii monument istoric în care a funcționat, până acum trei ani, liceul, s-au terminat. (sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/autoritatile-buzoiene-in-impas-dupa-ce-s-au-2103890.html)

Septembrie 2021 Primarul Constantin Toma estimează că imobilul va fi redat în folosință în primăvara anului 2022, nu înainte ca Primăria să achiziționeze mobilier nou pentru toate clasele (sursa: https://stiridebuzau.ro/actualitate/cladirea-colegiului-mihai-eminescu-va-fi-redata-in-folosinta-anul-viitor-0609.html)

Decembrie 2021 Acum, aproape de finalul lucrărilor, într-o intervenție la Focus TV, viceprimarul Ionuț Apostu a dat și două vești bune referitoare la Colegiul M. Eminescu. (sursa: https://www.buzoienii.ro/dupa-lift-primaria-buzau-pregateste-si-alta-surpriza-viitorilor-elevi/)

Decembrie 2021 Din păcate, promisiunile au fost încălcate, iar termenul anunțat inițial a fost prelungit cu mai bine de un an de zile. Între timp, elevii care în 2019 erau în clasa a IX-a au terminat liceul, dar lucrările la Colegiul Mihai Eminescu tot nu s-au încheiat. Cu alte cuvinte, o generație sacrificată, o promisiune neonorată, și lucrări încă în desfășurare (sursa: https://sansanews.ro/o-generatie-sacrificata-si-lucrarile-tot-nu-sunt-gata-cum-arata-colegiul-eminescu-la-aproape-3-ani-de-la-demararea-lucrarilor-foto-video/).

Mai 2022 Anul viitor, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” va reveni în sediul propriu, de pe strada Independenței, lucrările de reabilitare ale imobilului fiind aproape de final (sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/sediul-unui-liceu-din-buzau-devine-centru-2168117.html)

August 2022 „Angajamentul constructorului – și deocamdată se ține de cuvânt -, este ca până la sfârșitul lunii noiembrie să finalizeze toate lucrările aici și să părăsească Colegiul Național, clădirile de acolo și să le putem preda, bineînțeles, după ce vom face și dotarea aferentă, declarație Toma (sursa: https://opiniabuzau.ro/ce-spune-primarul-toma-despre-reabilitarea-colegiului-mihai-eminescu/)

Decembrie 2022 Ca urmare a întâlnirii de lucru cu reprezentanții firmei de construcții de la Eminescu, primarul Toma a stabilit un nou termen pentru finalizarea lucrărilor. Recepția lucrării va trebui făcută la sfârșitul lunii mai 2023. Exteriorul clădirii este gata, așa că se scot schelele și trotuarul va fi redat circulației pentru pietoni.

Mai 2023 – imobilul nu este gata și nici nu va fi prea curând!!!

Votați Toma dacă cele două pagini de sinteze despre minciunile legate de una dintre cele mai reprezentative clădiri și instituții de învățământ din Buzău nu v-au convins!

N.R. - Bătut cu propriile declarații din propria presă!

Minciuna mereu are picioare scurte. Și asta este pe foarte scurt.

Sunt doar citate din presa tomistă!

DIDIMOS

AdSense 4