New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

DOSARELE LUI DIDIMOS - Epopeea strazii Transilvaniei - minciuni, dosare DNA, spagi si o lucrare prost facuta!

Epopeea Strada Transilvaniei Buzau proiect prost facut Toma BuzauAprilie 2021 Încep lucrările pe strada Transilvaniei. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma, care vineri, 2 aprilie, a semnat contractul cu constructorul, firma Strabag. Edilul Buzăului precizează că Strada Transilvaniei va fi terminată până la sfârșitul acestui an, urmând ca, pe sectorul dintre Unirii și fabrica de bere, Strabag să refacă întreg carosabilul și trotuarele, precum și să amenajeze piste de bicicliști. (sursa: https://www.buzaumedia.ro/stiri-administrativ-buzau/incep-lucrarile-de-modernizare-pe-strada-transilvaniei/)

Octombrie 2021 Conform primarului, lucrările de pe strada Transilvaniei se apropie de final, în paralel cu întocmirea documentațiilor tehnice pentru reabilitarea stră¬zilor adiacente acesteia: ,,Pe strada Transilvaniei ne apropiem de finalizarea asfaltării și a refacerii trotuarelor; iată că vremea s-a îmbunătățit și, așa cum am promis, până la sfârșitul acestui an va fi gata această stradă, probabil a doua stradă ca importanță din municipiul Buzău după Bulevardul Unirii. În paralel, se lucrează la montajul adăposturilor pentru stațiile de autobuz, astfel încât această zonă să fie reabilitată în totalitate. (sursa: https://opiniabuzau.ro/toma-raport-despre-lucrarile-infrastructura-buzaului/)

Noiembrie 2022 Infrastructura rutieră de pe strada Transilvaniei a fost reabilitată în urmă cu mai bine de doi ani, dar numai pe zona de carosabil, fără a se interveni și asupra trotuarelor. Pe segmentul dintre Fabrica de Bere și ieșirea din oraș către Vernești, pietonii sunt nevoiți să se deplaseze în condiții improprii, deoarece trotuarele sunt deteriorate aproape în totalitate. (sursa: https://www.campusbuzau.ro/se-deschide-un-nou-santier-pe-strada-transilvaniei/)

Noiembrie 2022 Gata cu parcarea pe carosabil. Primăria municipiului Buzău a trecut la montarea de stâlpișori care să delimiteze cele două benzi de circulație de pe strada Transilvaniei: cea pentru mașini, de lângă axul drumului și cea destinată autobuzelor electrice și autospecialelor forțelor de intervenție. Astăzi, pe tronsonul cuprins între Romcarbon și fabrica de bere a început montarea de stâlpișori ce vor delimita benzile de circulație de pe strada Transilvaniei. Acest lucru presupune eliberarea benzii de circulație de lângă bordură, pe care șoferii încă își parchează mașinile. (sursa: https://reporterbuzoian.ro/primaria-monteaza-stalpisori-pentru-delimitarea-benzilor-de-circulatie/)

https://www.jurnaluldebuzau.ro/inca-o-strada-va-fi-amenajata-precum-calea-eroilor/ 

http://www.tvbuzau.ro/stalpii-nemultumirilor-pe-strada-transilvaniei/ 

https://adevarul.ro/stiri-locale/buzau/strada-din-buzau-unde-poti-comite-o-grava-abatere-2134581.html 

Ca să nu uităm de un detaliu: marcajul de pe strada Transilvaniei NU are autorizație de la Poliție!!!!

 

CONCLUZIA? NICIUN PROIECT FACUT DE PRIMARUL TOMA CONSTANTIN NU RESPECTA LEGISLATIA SI NICI PROMISIUNILE INITIALE...SI ESTE FOARTE SCUMP, FACUT NEPROFESIONAL, PLIN DE COMISIOANE ASCUNSE SI SPAGI!

NU MAI VOTATI MINCIUNA SI INCOMPETENTA!

DIDIMOS

AdSense 4