New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

DOSARELE LUI DIDIMOS – Ii cade poleiala de minciuni lui Donald Tom – ii e frica de semnalele care il arata jos in sondajele reale! Cel mai slab edil caută șă se agațe de primari de succes …! Diferente dintre Buzau si..Sf. Gheorghe… afacerea RABLA LOCAL!

Minciunile primarului Toma BuzauOdata cu apropierea campaniei electorale, cel mai slab edil al Buzaului – Toma se sperie de sondajele care-l arata tot mai jos si incearca, prin supusii sai din presa si partid sa minta tot mai mult, dar uita ca poleiala acestor garduri de publicitate falsa incep sa cada rand pe rand si buzoienii sa vada cu adevarat ce este dincolo de impostura si vorbe frumoase! Zilele trecute, presa platita de Toma a inceput o noua campanie de imagine, incercand talamb sa compare realizarile pe care le au alti primari de succes din tara cu kitschurile puse de edilul Toma in prim plan. La o privire atenta, minciunile ies repede in evidenta!

Astfel, “la Sf. Gheorghe este cel mai mare buget pentru cultură, dar acolo cultura nu o fac militarii expirați; aici au un buget imens Nicoară, Anghel, Scoroșanu ... cine sunt ăștia?? Ce merite au? Fac cultură, sau doar învârt șmecherii și barabule?”, se intreaba pe drept cuvand un grup de initiative din oras!

Mai mult…

- la Sf. Gheorghe a făcut primarul 3 teatre, dar acolo nu a defăimat primarul teatrul românesc, cu mesajul ”ăia nu fac nimic, lasă că le arat eu cum se face”!, așa cum a făcut Toma cu mirobolantul inexistent teatru municipal (va reamintim jignirile oficiale ale tintesteanului fata d emunca celor de la Teatru George Ciprian din Buzau)!

- la Sf. Gheorghe NU sunt șantiere de 4 sau chiar 5 ani …buzoienii au ajuns în culmea disperării, pentru ca proiectele se suprapun si strica reciproc! “Ar fi bine să se ducă Toma la Sf. Gheorghe și să vadă cum arată orașul ăla” – spun buzoienii

- primarul de la Sf. Gheorghe a absolvit Univ Babeș Bolyai și este sociolog, Toma ce a absolvit? Ce realizări are? Falimente, hoții, dosare penale (tot mai multi profesori si invatatori care l-au cunoscut in scoala vin san e povesteasca despre “faptele” lui din “internat si de la colturile cladirilor unde a invatat”)!

Și uite așa Toma însuși transmite semnale că se teme de următoarele alegeri.

https://www.buzoienii.ro/toma-l-a-invitat-la-buzau-pe-primarul-din-sf-gheorghe-vezi-aici-motivul/?fbclid=IwAR1U-cORM0EXPs8j8TC_nrZeHwcJFEIq0wE8cKH2JbnDTtpVANRs4TvQjbw

NU a învățat nimic de la referendum când defila cu Bolojan prin Buzău.

Intre timp, la Sf Gheorghe…

Teatrul ”Andrei Mureșanu” Sf. Gheorghe

: Vs teatrul inexistent al lui Toma ?

Teatrul ”Aron Tamasi” Sf. Gheorghe.

... Toma tot cu proiectul din mai 2022, proiect care pute a altă serie de matrapazlâcuri

 

Referitor la programul Rabla local dat exemplu de Toma:

Nr total mașini municipiul Buzău: cca. 60.000 (sursa: https://newss.ro/2023/04/11/incepe-rabla-local-cate-masini-a-alocat-programului-primaria-buzau/).

Număr mașini vechi/rable care ne pun zilnic viața în pericol pe străzile din Buzău: cca. 20.000 (sursa: https://newss.ro/2023/04/11/incepe-rabla-local-cate-masini-a-alocat-programului-primaria-buzau/)

Concluzie: 1/3 dintre mașinile din Buzău sunt niște rable care nu au ce căuta în trafic.

Doar că: mulți dintre votanții lui Toma sunt posesori de astfel de rable, la care adăugăm samsarii care vând astfel de rable. Păi cum să ia primăria o măsură impotriva acestora? Păi nu mai bine le dă o căruță de bani pe rable? Fără condiția de a-și cumpăra alte rable, pe care să le mai dea apoi altă căruță de bani din banii noștri?

Prețul? Simplu 20.000 mașini x 3000 lei/buc = 600.000 lei, adică 120.000 euro!!! Din aceștia 240.000 lei/48.000 euro vin din taxele noatre de la Guvern prin AFM, iar diferența se suportă de către Primărie, tot din taxele noastre, evident!

sursa: https://opiniabuzau.ro/incepe-programul-rabla-local-la-buzau-cate-masini-se-incadreaza-prima-etapa/

DIDIMOS

AdSense 4