New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

EXCLUSIV – INCREDIBIL! Ce au continut discutiile secrete dintre sindicalisti si parlamentarii PSD Buzau. DEZVALUIRI! (VIDEO)

Huiduieli PSD Buzau sindicalisti educatieFILMUL HUIDUIELILOR - Veniti la Buzau pentru a sarbatori Ziua Eroilor, parlamentarii buzoieni in frunte cu presedintele Camerei Deputatilor – Marcel Ciolacu s-au trezit huiduiti de sindicalistii din educatie ce tocmai veneau de la protestul din fata Prefecturii. Luati prin surprindere de multimea de sindicalisti, imediat dupa slujba religioasa de la Cimitirul Eroilor, deputatul Marcel Ciolacu, senatorul Lucian Romascanu, deputatul Laurentiu Tepelus, primarul faliment Toma, presedintele CJ Buzau Petre Emanoil Neagu, prefectul judetului Daniel Ticlea si restul oficialilor nu au stiut in prima faza cum sa reactioneze in fata atacurilor virulente ale protestatarilor si au incercat sa linisteasca apele. S-au auzit injurii, reprosuri si strigate. Vrand sa calmeze situatia, Marcel Ciolacu a invitat pe sefii de sindicate la o discutie amiabila si…AICI E AICI! Ce a urmat....

In cele ce urmeaza, va reproducem o parte din discutii, incercand sa “amestecam” putin cuvintele pentru a proteja sursa lor: “

SINDICALIST: “Am discutat la Prefectură cu domnii Ciolacu, Romașcanu și Țepeluș. … am înțeles de la dl Ciolacu, că dacă se face o excepție pt noi va fi aruncată țara în aer…, să avem încredere că va finaliza noua lege a salarizării până la toamnă și că va fi bine. Bine pentru cine ?

PARLAMENTARII PSD: “Sunteti mulți și oricum se acordă 30 % din PIB….puteti sa faceti ce vreti… noi nu aruncăm țara în aer pentru voi, prin urmare puteti să înghețati anul școlar. Noi o să pierdem electoral dar asta este. Ne sacrificăm!”

SINDICALIST: “Stiu ca sunteti foarte dernajati de greva noastră și scopul nostru nu a fost sa va dam planurile peste cap. Protestul nostru nu este unul politic, dar că oamenii nu mai pot îndura minciuna și de ce nu sărăcia…”

Si discutiile au curs…..

I.G.

AdSense 4