New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Contre: grobianul Toma – PNL Buzau, pe tema testarii legumelor otravite! Cel mai spagar primar din istoria Buzaului a interzis amplasarea corturilor pentru strangerea de semnaturi (ARE VREUN INTERES DIRECT, edilul?)!

testare legume Buzau spaga TomaBuzoienii asista cu gura cascata la o disputa intre Palatul Comunal, reprezentat de cel mai slab primar al Buzaului – Toma zis si “Faliment” si parlamentarii PNL Buzau – senatorul Vlad Pufu si deputatul Gabriel Avramescu. Miza apararii cu orice pret a legumelor otravite? "FRICA RUINARII AFACERILOR SI SPAGILOR LUI “FALIMENT” (niciun interes fata de sanatatea cetatenilor sau a afacerilor producatorilor cinstiti)

TOTUL PENRU EL, NIMIC PENTRU BUZOIENI!.

Intr-una din postarile publice de pe pagina de facebook a lui Tomitza, un pietar il acuza de spaga (500 de euro) pentru o taraba!!! Ne mai miram ca “Cel mai spagar” si meltean primar apara, asa cum poate el, aceste afaceri?

Toti vrem legume si fructe romanesti, dar nu cu pretul sanatatii!

Folosind expresii si gesturi grobiene si deplasate (de la a gusta dintr-o rosie si a o da unui trecator sa muste in continuare si pana la expresii manipulatoare legate de hipermarketuri – se observa amprenta altui troglodit – popa Vanatoru!), lui Tomitza i-a intrat frica in oase cand a observat ca peste 4000 de buzoieni DORESC TESTAREA LEGUMELOR si nu mai au incredere in ‘cuvantul celor care-I dau spaga” lui Toma si vand la suprapret produsele, asa zis sigure.

RAMANE INTREBAREA: DACA TOTUL ESTE BUN SI SANATOS, ASA CUM CLAMEAZA TOMITZA IN CLIPURILE LUI VIDEO DE TOT RASUL, ATUNCI DE CE II ESTE TEAMA DE TESTARE?

Iata cum ii raspunde senatorul liberal Vlad Pufu, lui Toma Faliment:

“Pentru că i-a părut că nu am înțeles din primul text în care ni se adresează, primarul Toma revine. Pe același narativ, a filmat un scheci, dedicat temei analizelor legumelor și fructelor în piețe, acesta fiind unul din desele momente în care simte să fie mai mult actor decât primar.

Trece foarte ușor peste faptul că există peste 3000 (în curând 4000!) de buzoieni care își doresc o anumită disciplină în piețe și deturnează această dorință, pe care o interpretează ca fiind îndreptată împotriva producătorilor români. Nimic mai fals! Vă sugerez câteva subiecte de reflecție:

1️ De ce ar avea doar producătorii români probleme în cazul unor analize/teste în piețe? Ar putea avea, într-adevăr, doar cei necinstiți cu produsele lor și sănătatea noastră, fie ele de import sau românești. Tocmai dvs. produceți pagube producătorilor români și buzoieni prin acreditarea ideii că ei ar avea probleme din start! Îi socotiți necinstiți, ceea ce este eronat.

2️ Vă opuneți categoric găsirii unei soluții pentru disciplinarea piețelor, soluții aflate la îndemâna dvs. ca administrator al piețelor și târgurilor municipale.

3️ De când puteți califica dorința legitimă a mii de oameni de avea o garanție a produselor consumate drept panică și isterie?

4️ Încercați să manipulați atunci când susțineți că vă forțăm să cumpărați laboratoare acreditate de milioane de euro. În realitate nici nu știm despre ce e vorba, pentru că vă opuneți cu cerbicie constituirii acelei comisii care să propună soluții. Apreciem că ar putea fi vorba doar despre conceperea unor proceduri în scopul transparenței unei trasabilități de la producător până la tarabă a legumelor și fructelor din piețe. Iar testarea să fie rezultatul colaborării dintre Administrația Piețelor și instituțiile responsabile. Avem exemplu Brașovul. Restul ține de un cadru legislativ de care ne ocupăm deja…

SURSA: Pagina de facebook, senatorul liberal Vlad Pufu

I.G.

L.E.: Rugam lucratorii din institutiile statului care pot rezolva acest conflict sau pot verifica cele semnalate mai sus sa ISI FACA DATORIA, cu toate ca exista “bau-baul” Ciolacu, deocamdata, Premier!

Credem ca e timpul sa se protejeze cetatenii, nu mafia!

AdSense 4