News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Toma apare in sceneta dintre Buzatu si Farmazon. Care este adevarul cu flagrantul si de ce s-a eliberat locul de parlamentar din Vaslui (ce protejat al PSD din Buzau candideaza acolo!). Urmeaza Paul Stanescu!

Buzatu flagrantul 1000x600Cheia cu care romanii trebuie sa priceapa “flagrantul” DGA si banii gasiti la presedintele CJ Vaslui – Buzatu, trebuie sa fie putin alta decat se comenteaza sau se vede la televizor. Dupa cum se stie, traditia “cutitului infipt in spate” este strajnic aplicata in PSD. Rand pe rand mai toti conducatorii social-democrati si-au terminat cariera politica prin tradare sau arestare. Fiecare sef din PSD a patit asta si nimeni nu este mai presus de aceasta “traditie” – spune un vechi pesedist din Buzau. De fapt, noua conducere a PSD a vrut sa scape de vechii dinozauri din politica si sa faca loc celor noi, mult mai “fomisti si inculti”.

 

Dupa cateva atentionari oficiale si altele neoficiale – in stil mafiot, se trece “la actiune”, folosindu-se de parghiile din institutiile de forta ale statului si de cozile de topor din Servicii. Ca si in cazul Firea, Buzatu a cazut in plasa, nevrand sa creada ca poate fi tradat de ai lui…si actiunea nu a fost data in vileag de afaeristul Farmazon, cum toata lumea crede, ci de mai marii din PSD – care acum “se mira” de suma gasita si de “metodele” de spaga. Dupa cum se stie, locurile de parlamentari sunt cam putine si batalia intereselor este foarte mare, asa ca prin acesta miscare s-au rezolvat mai multe treburi: s-a scapat de dinozaurul Buzatu si familia sa, s-au creat mai multe locuri “eligibile” (pe bani) pentru viitorii parlamentari ai PSD – unii spun ca locul i-a fost rezervat popii Costel Vantoru, din Buzau – asa zisul cercetator, actualmente bagator de seama la fantomatica Banca de Gene (“Jene”) din Buzau. Sa ne gandim doar la “uimirea” tuturor cand s-a auzit ca si sotia lui Buzatu – senatoarea Cretu…divortata de mult de Buzatu, a fost exclusa din poartid (ca si fiul acestora din functia de secretar de stat). Sa ne mai aducme aminte si de faptul ca senatorul de Buzau – Lucian Romascanu a fost oprit de o   patrula de politie in trafic si somat sa deschida portbagajul pentru control…ceea ce nu s-a intamplat!!!

Gurile rele mai spun ca dupa Buzatul urmeaza Paul Stanescu, unul dn ultimii baroni locali ramasi in functii la PSD! Astfel se curata calea catre noi talente si sperante in PSD-ul lui Marcel Ciolacu, care insa sunt mult mai “fomiste” si inculte ca predecesorii lor.

Ramane de vazut cine tine acum manerul cutitului care urmeaza sa fie infipt si in spatele actualului lider al PSD…pentru ca nimeni nu scapa de acest bluestem si “traditie”! Iliescu ramane singurul contraexemplu, dar el deja face parte din istoria altor vremuri…!!!

Sa speram ca masurile anuntate pompos de premierul Ciolacu sunt valabile si pentru baronii din PSD Buzau - mai cu seama Toma Constantin!

Sa revneim putin la cazul Buzatu si asa zisul flagrant…ce spune presa, ce spun cei in cauza…

'Farmazon' rupe tăcerea: 'Eu nu l-am denunțat pe Buzatu, toată panarama asta a ieșit de când a intrat în ascultare'

Afaceristul care i-ar fi dat geanta cu bani lui Dumitru Buzatu spune că el nu l-a denunțat pe șeful CJ Vaslui și că acesta ar fi picat accidental pe interceptările DNA.

„Toată povestea asta a plecat din anul 2021 când se făcuseră niște lucrări spun ei neconforme pe loturile 1 și 2. În momentul respectiv s-a cerut o expertiză. Eu am cerut să facă o contraexpertiză, ei nu au vrut, au spus că să o facă tot expertul care a realizat expertiza. Dar eu am văzut-o că este cam dubioasă și am spus 'Măi, omule, nu cred că e corect, dacă el a făcut o expertiză și eu fac o contraexpertiză, tot cu expertul ăsta?' (...) 'Tot tu ai dat cu capul, tot tu centrezi? Nu e corect'. Specialiștii de la Consiliu, dl director Toma și alții de acolo au spus că este normal să fac tot așa”, a afirmat Emil Savin, afaceristul poreclit „Farmazon”, într-o declarație difuzată luni de Antena 3.

„Eu am contactat avocații mei și mi-au spus că e ceva cusut cu ață albă, dacă faci chestia asta este o mită ascunsă și te duci la bulău. Atunci a fost denunțul pe care l-am făcut eu, nu l-am denunțat pe Buzatu, am denunțat expertiza respectivă. M-am dus cu acea expertiză la domnii de la DNA și le-am spus speța respectivă. De atunci a intrat în ascultare și prin ascultare a ieșit toată panarama asta de aici. Eu nu l-am denunțat pe Buzatu, am denunțat pe dl expert”, a adăugat omul de afaceri.

 

I.G.

 

 

SURSA: Stiripe surse

AdSense 4