New News Buzau header

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

UPDATE FOTO/VIDEO - 22 decembrie 1989 - 22 decembrie 2023... “34 de ani” de la REVOLUTIA sau CONTRAREVOLUTIA ROMANA? Ce nu s-a vazut si stiut la comemorarile din anii trecuti. Am avut agenti CIA in Buzau? MARTURII INEDITE!

Revolutie sau Contrarevolutie 1989 News BuzauLa Buzau, manifestările care vor avea loc cu prilejul sărbătorii ”Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății” au loc vineri, 22 decembrie 2023, cu începere de la ora 10.00 în municipiul Buzău la Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989 – Piața Dacia și la Bustul Generalului Ștefan Gușă, sat Spătaru, comuna Costești, la ora 11.30.

 


NEWS BUZAU va prezinta "O altfel de Revolutie"...imagini si marturii inedite despre ce este si s-a intamplat acum 34 de ani, in Buzau. Lucrurile nu sunt pe deplin lamurite, dar prezentam in PREMIERA un prim episod din marturiile si discutiile unor revolutionari care vorbesc despre agentii CIA si colaboratorii cu Securitatea din randurile revolutionarilor buzoieni si a unor personaje marcante ale urbei. La fel, prezentam o serie de imagini si inregistrari VIDEO inedite de la Comemorarea Revolutiei din Buzau. Mai avem in pregatire si alte marturii si inregistrari pe care le vom adauga ulterior!

 Ce sarbatorim de fapt? “34 de ani” de la evenimentele din decembrie 1989...simplu...doar atat! NU vorbim de "34 de ani DE LA REVOLUTIE”! Asta dintr-un motiv lesne de inteles – “S-A SARBATORIT DE FAPT 34 DE ANI DE LA CONTRAREVOLUTIE! Nu poti serba decat VICTORIA nu si INFRANGEREA! Miscarea populara dirijata din umbra de forte externe si interne a fost deturnata inca din fasa, din anii 90 si tot ce s-a sperat s-a afundat din ce in ce mai adanc intr-o mocirca neosecurista, urmata de un neocomunism internationalist impus si asumat aproape de tot poporul. Asadar, ce sa sarbatorim? Cu cine?

Cu "revolutionarii" (unii!) preschimbati sau cu progeniturile lor care au acaparat absolut toata societatea romana? In preajma Craciunului din 2020,, in noul nostru studio a poposit neobositul cecetator Ion Rosca, care, cu profesionalimul, cu toate supararile dar si sperantele sale (pe care le mascheaza dar le si arata deopotriva, la fel de…bine!). Asa cum am initiat in PREMIERA: “Cursul de cirminalitate statala” in 8 LECTII, cu dovezi si experiente inedite din spatiul secusirstic-justitiabil de la noi, asa si acum am adus in atentie, in EXCLUSIVITATE nationala si nu numai cateva aspecte legate de mersul REVOLUTIEI si CONTRAREVOLUTIEI din decembrie 1989! Amanunte de la Bucuresti, Piatra Neamt si Buzau, cu nume scoase la iveala si cu fapte ce la o analiza mai amanuntita vor duce si vor explica increngaturile mafiote din zilele noastre. 

REDACTIA

 

FOTO - depuneri coroane Partidul Romani pentru Romania Buzau - presedinte deputat Nicolae Roman

 

 

 

IMAGINI DE LA CEREMONIA DIN - 2022!

 

VIDEO: Emisiuni si reportaje de ZIUA REVOLUTIEI din 2019 si 2020!

AdSense 4