FOTO/VIDEO - Scandal pe Fundatura Viorelelor la casa parohiala a popii Bogdan Ene (fostul sofer al IPS Ciprian, actualmente paroh la Sfintii Ingeri)

Casa nesimtita popa sofer Bogdan EneLux, opulenta, mistocarie, afaceri necurate, vorbe urate, dispret…si mai puneti si dumneavoastra cateva “epitete” de acest fel si veti avea imaginea perfecta a clerului adus pe langa IPS Cezar Spiridon zis si Ciprinel. Va mai aduceti aminte de un individ pe nume Bogdan Ene, fostul sofer al lui IPS inca de cand acesta era la Bucuresti si colabora cu Ontanu? Este actualul paroh de la cea mai titrata si bogata parohie din oras – Sfintii Ingeri. El este cel care face toate treburile murdare la Arhiepiscopie. Fiu de preot – paroh in Dorobanti – este unul din cele mai sinistre personaje imbracate in sutana din Arhiepiscopie. Ca sa fie “multumit”, soferului-popa i s-a dat casa parohiala de pe strada Patriei, in curtea Bisericii “Sf. Gheorghe” din urbe. Dar ce casa si ce pregatiri….ne spun muncitorii de acolo, pe care i-am “vizitat” ieri cu o ‘camera ascunsa”: gresie de nu stiu unde, faianta la fel, scari, pereti, terasa, etc… Colac peste pupaza, soferul-popa s-a ales si cu un scandal zilele astea. In cadastrul orasului Fundatura Viorelelor din spatele Bisericii si a casei parohiale amintite, figureaza doar cu 3 numere, adica domicilii de buzoieni (case). De ceva timp, soferul-popa, la indemnul IPS Ciprinel a facut o poarta cat toate zilele ce iese pe respectiva Fundatura si de aici scandalul... Oamenii s-au sesizat imediat nu de alta, dar in intrarea respectiva nu se poate trece cu doua masini (are o latime de maxim 3,5 metri), iar soferul-popa trage mereu masini ce le uita Dumnezeu in zona (mai ales cand vine IPS sa se odihneasca si sa bea la Casa parohiala transformata in Casa arhiereasca). “Luni de zile numai masini mari, basculante si fel de fel ne-au innebunit trecand pe acolo…sau alte masini, le lasau acolo cu zilele in dispretul tuturor. Eu de exemplu am masina si nu o pot tine in fata casei pentru ca nu au loc ei de a mea…nu se poate asa ceva. Le-am propus o solutie, dar nici nu au vrut sa auda, ba mai mult au recurs la cuvinte jignitoare…Sa nu mai zic…in cazul unui incendiu, ardem de vii ca nu are pe unde sa intre pompierii”, ne precizeaza un proprietar din zona pe care-l vom numi in continuare A. Baza. La auzul ca niste reporteri au venit pentru a lamuri situatia, tot mai multi cetateni s-au strans in Fundatura si si-au dat cu parerea despre situatie: “Eram iesit de la Biserica, pe acolo, pe Patriei, cand episcopul asta sau cum ii zice tipa la preoti si arata cu bastonul la gardul ce tocmai fusese facut si zicea asa – “baaaaa prostilor, v-am lasat sa stati aici si nu sunteti in stare sa faceti ceva ca lumea….sa schimbati imediat asta de la gard, eu vreau..asa si asa….”, a precizat un alt proprietar. “Cum poate sa vorbeasca asa, de fata cu lumea, un episcop? Rusine!”, a mai spus omul nostru.

Tipete si vorbe urate in Secretariatul Arhiepiscopiei

Sub obladuirea marelui ONG numit si BOR, “statul in stat” isi face de cap si nimeni nu indrazneste sa ia vreo masura, in momentul cand functionarii de acolo se comporta urat cu credinciosii. Sa dam un exemlu, legat de situatia prezentata mai sus. A. Baza se prezinta la Cancelaria Arhiepiscopiei pentru a incerca sa gaseasca un numitor comun in problema semnalata si a termina scandalul. Toate bune si frumoase pana ce s-a pronuntat numele preotului cu Casa nesimtita…atunci secretarul eparhial a tipat pur si simplu la A.Baza cerandu-i socoteala de ce il numeste pe preot “tinerel”. Ca intimidarea sa fie totala, pe usa au patruns inca doi preoti care i-au tinut “isonul” celui dintai. Evident ca totul a degenerat si pana la bataie nu a mai ramas decat un pas…noroc ca A.Baza a inteles repede situatia si a parasit incaperea respectiva. Deci iata cum se comporta cei de la care buzoienii si nu numai asteapta un cuvant de mangaiere, exemplu personal si o traire adanca. La fel, priviti imaginile si vedeti in ce lux traiesc, pe spatele credinciosilor si a institutiilor care le pompeaza bani publici, acesti paduchi flausati. Vom continua cu siguranta.

I.G.

E.S.

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează