USR Buzau

USR BZ

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

PRO

Pro Bz

VIDEO - Cine e “vocea strazii” la Buzau? Cumva PMP, PPDD, unii din PNL si minorii? Doar atat? “Respect” pentru ei – a comentat deputatul liberal Cezar Preda. Pentru cine? Iarasi – cine le-a platit masa “vocilor” la un local din oras?

“Ne-am facut de ras si prin manifestarea de aseara…Buzaul inca o data s-a facut de ras…” – acestea sunt cuvintele de pe buzele buzoienilor sanatosi la cap, fata de manifestarea de aseara de pe Platoul Dacia. Revolta e buna, e un exercitiu democratic, dar sa fie nemanevrata si neconfiscata politic. Asta sa fie clar! 

Colegii jurnalisti care au mers cu respectivul convoi de aseara au vazut cum erau organizati si cine erau portavocile asa zisei “voci a strazi”. Un fost PMP-ist, actual PP-DD-ist, care apare prin toate pozele, PMP-isti frustrati, plecati din PDL cu mare scandal – gen avocatul Ciprian Ene  - autotintitulat “Domn' primar”!!! (vezi foto) si altii…minori. “Respect..atat pot sa spun pentru manifestarea de aseara din Piata Daciei” – a spus deputatul liberal Cezar Preda. Respect, domnule parlamentar? Respect? Pentru cine? Cine le-a platit masa de la Curtea Veche manipulatorilor de la “vocea strazii” de Buzau? Oare de ce nu baga de seama nimeni ca iarasi vor sa ne fure “inca o revolutie” aceiasi smecheri si securisti? Stiti foarte bine ca niciodata vulgul nu a condus nimic, el nu conteaza nici la vot, ci doar cine face numaratoarea voturilor si de condus, mereu au condus elitele impreuna cu Serviciile. Respect? Hm! Mai ganditi-va, buzoieni!

 

I.G.

 

 

 

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image