Furt ca-n codru la Cislău!

Lemne furatePoliţiştii din cadrul Secției de poliţie rurală Cislău, în urma activităţilor specifice în domeniul silvic, au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Cătina, care transporta către domiciliul său un arbore de esenţă anin negru.

Omorâtă pe șosea la intrarea in Municipiul Buzău

Politia 5Din primele date, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Brașov către Buzău, în apropiere de intrarea în municipiul Buzău, în curbă la dreapta, un șofer buzoian de 63 de ani a pierdut controlul direcției, imprejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 48 de ani din Berca.

„Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Județean “(ed. a V-a) - 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române. Vezi aici programul evenimentului de la Buzau

Unirea Principatelor 24 ianuarieCu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Mica Unire, Consiliul Județean Buzău, împreună cu Muzeul Județean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, în parteneriat cu Divizia 2 Infanterie Getica șiInspectoratul Județean de Jandarmi Buzău, vă invită să participaţi la evenimentul „Hai să dăm mână cu mână la Muzeul Județean “(ed. a V-a), dedicat Zilei de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române.

Evenimentele vor avea loc la Muzeul Judeţean Buzău, în data de 24 ianuarie, începând cu ora 10.45.