Luptatorii buzoieni se intrec la Cernavoda intr-un concurs de Kickboxing in sistem IB K-1, IB KLW si IB Light

Potrivit jurnalistilor din Cernavoda, o interesanta gala de lupte, Cupa Atomic, se va desfasura pe 9 mai, la Cernavoda, in sala de sport a clubului Axiopolis. Vor fi prezenti sute de sportivi din Romania. Astfel, evenimentul organizat de IBK Romania, Columna Kickboxing si Atomic Power Gym Cernavoda are printre invitati pe  Sebastian Ciobanu, zis „Fiul lui Dracula“,

 care tocmai a luptat cu redutabilul Gokhan Saki. Turneul va avea doua sectiuni, cea de amatori si cea profesionista. Intrecerea amatorilor, la care si-au anuntat prezenta peste 200 de luptatori romani, din judetele Constanta, Galati, Buzau, Caras-Severin, Tulcea sau din municipiul Bucuresti, incepe la ora 9.00, iar sportivii se vor intrece in sistem IB K-1, IB KLW si IB Light. Vor concura luptatori de toate varstele, cel mai mic avand cinci ani, iar „veteranul“ fiind un barbat de 51 de ani, din Bucuresti. La categoria grea, Valentin Arghir (Buzau) va primi replica unui luptator de la CS Navodari. “Va fi o intrecere de amploare, cu o participare pe masura. O gala incendiara, cu luptatori new generation. Toate partidele vor fi echilibrate, de pomina. Vor sari scantei“, a declarat unul dintre organizatori, constanteanul Mihai Isop. „Vrem sa promovam si la Cernavoda sporturile de contact“, a spus si George Cadiu, reprezentant al Atomic Power Gym. Campion european militar la Kung-Fu, in 2014, la Sofia, Cadiu va si participa la Cupa Atomic. La Cernavoda vor fi prezenti, ca invitati (fara a lupta) celebrul Sebastian Ciobanu („Moartea din Carpati“), dar si Bogdan Nastase, cioban (la propriu) din comuna ieseana Coarnele Caprei.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează