New News Buzau header

OP SRI: Aleksei Navalnîi vs Valeriu Gafencu, sau cum ni se inlocuiesc, inca o data, reperele neamului!

Navalnii vs GafencuCand poporului ii sunt demolate valorile autentice si reperele, apar altele, inoculate prin manipulare si interes politic! A murit Aleksei Navalnîi, un opozant al rusilor…Dumnezue sa-l ierte, dar pentru noi romanii simbolul lui este egal cu zero! Ca si crestin, ne intristeaza orice moarte, dar avem instrumentul rugaciunii si pomenirii, dar cam atat! Exagerarea aceasta ne este inoculata zilele acestea, de tembeliziunile si mass-media platita din banii nostrii de Servicii si alte interese straine de neam si tara. Nu este asa? Mai ganditi-va!

Citește mai departe...

VIDEO – Buzaul lui Toma Faliment si lucrarile lui meltenesti! Raspunde cineva de pericol? Politia…se aude? Amendam si noi Primaria si constructorul? Compania de apa….bataie de joc!

gropi asfalt Buzau TOMAVa mai aduceti aminte cand va spuneam ca toate lucrarile facute pe bani grei si comisioane, de Toma Kaizen Faliment, Compania de Apa, si alte societati agreate de partid…sunt prost facute si pun in pericol cetatenii? Priviti ce s-a intamplat pe strada de la Bazar spre rondul Arhiepiscopiei (poze si VIDEO trimise de buzoienii care l-au votat darn nu il mai voteaza pe macac)! Raspunde cineva? Pesedisti blegi, obedienti si presa platita, tac?

Citește mai departe...

PRESEDINTELE SI PENALII! Motalaul Johannis nu are mana buna sau este dus de nas…apare in poze numai cu penalii! Nu conteaza partidele! Asa e el sau cineva l-a intoxicat?

Johannis si penaliiPresedintele Johannis nu are mana buna…clar! Ori e mintit si intoxicat cu informatii false de la “grupurile de interese transpartidice”, ori asa e el…ca un “dulap” fara creier si interes de imagine (ar mai fi si o "a treia explicatie" - in unele cazuri se da un semnal subtil pentru Servicii incotro sa curga anchetele)! Daca presedintele grof – Johannis se poza cu anchetatul de DNA – pentru fraudare cu fonduri UE Toma, primarul Faliment din Buzau, in 7 iunie 2022, cu ocazia Zilei Invatatorului (Ziua Invatatorului fusese totusi in 5 iunie!!!), iata ca nu de putine ori a fost vazut alaturi de mai marii PNL – acum alaturi de anchetatul DNA Iulian Dumitrescu, presedinte al CJ Prahova.

Citește mai departe...

E TIMPUL CA MINCIUNILE LUI TOMA SA INCETEZE!

Aglomeratie ghisee primaria lui Toma Faliment BuzauToma Kaizen-Faliment, cel mai slab si hot primar din istoria Buzaului (mitomanul care zice ca a scutit din timpul buzoienilor vreo 2600 de ani!!!), la Campus TV – recte Magda SRL: “Am fost si eu in Parlament in 2000 – 2004 si stateam asa si ma uitam pe pereti…pierdema timpul!”…pai da, mai bine e in “Buzaul tau” ( abtiguit: “Buzaul mi-a fost dat mie! E al meu!”) sa iei comisioane de la orice si oricine si sa iti bati joc de buzoieni, institutii, lege si sa minti, manipuland…asta inseamna sa fii borfas meltean!

Citește mai departe...

FOTO (vezi GALERIA) – MOMENTUL ZILEI – Sesizari de la buzoieni! Intereseaza pe "careva"?

parcari nesimtite biciclete parasite1. Proiectul esuat – Bicicletele urbane!

“Bună seara! Pe stradă cu ,,H-Gricol" unde și-a făcut studiile ,,marele" ținteștean, nu există nici pistă de biciclete, nici stație de depozitat biciclete. În ultimile săptămâni însă au apărut ,,plantații de biciclete " lângă case, garduri sau în mijlocul trotuarului. Dacă tot vin elevii nu sa învețe, ci să se plimbe cu bicicleta, ar putea monta o stație lângă gardul școlii, că tot le-au rezervat stradă și pentru parcare mașini liceu( în condiții în care au loc și în curtea școlii)…!

Citește mai departe...

CE PARERE AVETI? DE PE FACEBOOK ADUNATE - Dizertația zilei – “Măi, fraților, eu nu mai înțeleg nimic din lumea asta!”

lumea ca balci"Avem politişti pedofili şi ciobani zoofili. Avem tăt felu' de Pomohaci. Fiscul mai are puțin şi trimite somații la copiii care au făcut bani din colindat... Pilonii de pensii stau să pice iar pensionarii au mai multă încredere în SuperBet. Vaccinurile sunt obligatorii, sub amenințarea armei, ca la Hitler, dar nu se găsesc în farmacii. Ministrul Educației e semianalfabet.

Citește mai departe...

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4