New News Buzau header

CUTIA CU AMINTIRI - Toma, vesnicul prost! FOTO/VIDEO - 125 de arbusti plantati de URBIS, la porunca primarului Toma, s-au uscat! Copacii au fost plantati ca sa-i “ia fata” lui Dragnea, pe Unirii Sud, la intrare pe CALEA ERO(R)ILOR

arbusti uscati Toma BuzauBuzoieni...era in 2018....Toma..la fle de prosti, dar noi? CUTIA CU AMINTIRI... Am avut dreptate! Copacii lui Donald Tom se usuca vazand cu ochii (ca si el de altfel)! Cumparati pe banii buzoienilor, actiune "cantata" de presarii platiti pentru asta, copacii plantati de Donald Tom, isi dau obstescul sfarsit. Cat de prosti ne crede acest taranoi din Tintesti?

Citește mai departe...

FOTO - MUNCA..”A LA TINTESTI”! “Bancile-paturi” de pe noul platou Dacia din Buzau, inaugurat de Toma faliment, nu sunt prinse bine in sol! La fel, dalele sunt montate “la misto!”

probleme platou DaciaPresa platita de Toma faliment, cel mai slab si hot primar din istoria recenta a Buzaului s-a intrecut care mai de care sa laude noua realizare a meltenaului – inaugurarea Platoului Dacia, dar s-au facut ca nu vad problemele de acolo. Dupa ce luni de zile a fost un santier permanent, ducand la exasperare cetatenii, asa zis-a finalizare a lucrarilor nu seamana nici pe departe cu proiectul initial,

Toma a redeschis pentru buzoieni (din mila?!) zona zero a municipiului…am zice tocmai la fix, pentru ca derbedeii din jurul sau – cu mintile mustind a droguri si bautura, sa afiseze scandalosul film cu secvente sexi si violenta maxima, intr-un loc public, in vazul tuturor (potrivit programului BIAF - filmul a inceput sa ruleze de la ora 18 30...cu mici intarzieri - deci la o ora nepotrivita, intr-un loc nepotrivit, cu public nepotrivit!!!).

Citește mai departe...

VIDEO – Bataie de joc pe bani publici! Probabil nuntasii de la hotelul lui “Zica”, lasati sa parcheze masinile pe dalele tocmai instalate! Tomita, iti mai bati joc de buzoieni? Gasca ta nu respecta legea? Nesimtitilor!

parcari neismtite zica Buzau TomaCine mai credea ca Tomita are grija de buzoieni, mai are inca o dovada ca sa renunte la naivitate si sa vada adevarul! Melteanul de la Palatul Comunal, cel mai slab si hot primar din istoria Buzaului, lasa gasca lui penala sa incalce legea…probabil nuntasii de la Hotel Pietroasele au parcat zilele trccute direct pe dalele tocmai puse, pe bani publici! Oare rezista ele la asa greutate, sau se sparg imediat (cum s-a si intamplat!)?

Citește mai departe...

FOTO / VODEO – Asfaltare cu probleme la Sageata! Constructorul a blocat accesul in gospodariile satenilor!

Asfaltari probleme SageataPe adresa redactiei, ne-au venit mai multe sesizari din comuna Sageata, legate de asfaltarea din localitate. Ca se face…foarte bine! Cum se face? Ramane de gandit si analizat! Toate legile in vigoare, prevad ca orice cetatean are dreptul la accesul neingradit pe proprietatea sa!La Sageata se pare ca “Dorelii” nu tin cont de asta!

Citește mai departe...

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

AdSense 4