INCREDIBIL! Toma a inceput cu vaicarelile! El tipa: Kaizenul “economiseste” 400 de ani din viata Buzaului (?!), in schimb pierde milioane de euro pentru reabilitarea scolilor din municipiu din “fondurile electorale”!

Toma MedicamenteUn altfel de plugusor, bantuie la Palatul Comunal: “Semne de boala, anul are…!” – “zicala” preferata a edilului Toma! In timp ce Donald Tom merge pe banii romanilor (Asociația Municipiilor din România) la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sau se rupe in figuri si balbe pe la “fratii” moldoveni, tinand alocutiuni poticnite in “tintesteana veche”, Guvernul Orban ii “taie macaroana” finantarilor electorale! Acum cateva zile, prim-ministrul Ludovic Orban i-a anunțat la întrunirea Asociațiilor Municipiilor din România că va sista alocarea de bani prin FSDI, acolo unde nu s-au semnat contracte. Neputand sau nevrand sa aduca vreun cent din Fonduri Europene la Buzău (se fura cam greu banii europeni, nu?), Toma se vede cu promisiunile electorale in aer – cele 15 milioane de euro pentru reabilitarea (a se citi “cumpararea electorala”) a profesorilor, parintilor si directorilor de scoli si gradinite din oras.

FOTO – Rablele “Intaiului amant al lui SS” – Gica Toader de la Transbus, se odihnesc pe “dreapta”, de sarbatori!

autobuze rable Toma Gica Toader transbus BuzauNu de putine ori am semnalat problemele de la societatea Transbus SA, patronata de cuplul de mistocareala paradigmatica “CUCU- TOADER”, rudele lui Toma faliment zis si “facalet penalul” sau “instrument mic si slinos”! Nu, nu ne referim la cum il fura pe Toma, Toader si nici la primele experiente sexuale de la Metalurgica, ingurgitate si de “Facalet”, ci facem misto (din pacate, pe banii buzoienilor) de rablele aduse la Buzau, care sa-i faca meandrele flausate a ultimului bolsevic – Toma!

RAM-ul gastii penale Toma-Guba’ se “milostiveste” de buzoienii care au tremurat de frig si le da oleaca de caldura…cu PORTIA (ca pe vremea comunismului!)RUSINE PENALILOR! RUSINE TOVARASI CARE LE TINETI PARTEA!

RAmCulmea cinismului si mistocariei: cuscru penal Gubandru, directorul RAM, se "milostiveste" de buzoienii care au tremurat de frig si anunta ca pentru zilele urmatoare v-a fi "un pic de caldura si un strop de apa calda", cu….program (CA PE VREMEA COMUNISTILOR)!! Evident, "cutra" lui Toma isi cere si scuze! Hai sictir!

EXCLUSIV! VEZI FOTO in ARTICOL! Un oficial de la CJ Buzau a primit mandat sa se intalneasca cu Laura Codruţa Kövesi, procuror sef al UE. Au discutat despre ....Buzau si au facut "schimb de informatii"!

Luxemburg CJUn oficial al Consiliului Judetean Buzau a primit mandat de la reprezentanti ai institutiei mentionate sa se intalneasca cu procurorul sef al UE - Laura Codruţa Kövesi. Intalnirea a vut lor la Ambasada tarii la Luxemburg si l-a avut ca protagonist, din partea judetului Buzau pe ...

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!

furt-societati-buzoiene.jpg