"Facalet shoes tocitus" - pantofii tociti si rupti - noua moda la miliardarii de carton (Donald Tom)

facaletParafrazand un proverb celebru putem spune: "Cum sunt pantofii lui Facalet asa este si Buzaul!". O noua moda printre miliardarii de carton ai natiei asteia muncite...s-a vazut la "Ziua Imnului" 2017 - "Facalet shoes tocitus" sau cum sa nu se ingrijeasca de tine nici nevestele, nici amantele si nici consilierii personali... Cu alte cuvinte - primarul Donald Tom a aparut in prim plan la manifestarile dedicate "Zilei Imnului National" cu pantofii tociti si rupti in varf... Dincolo de penibil ne incearca o mila crestineasca...sa fi ajuns chiar asa de rau fostul prim miliardar ("de carton presat") al judetului?

 

Deh, incercam sa intelegem...falimente, popriri, datorii, procese, familii numeroase, amante pe masura... de compatimit, nu alta!

facalet

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 PANTOFI PRIMARULUI.Mesterul 16-12-2017 19:44
HAI SA FIM SERIOSI ATI GASIT CEVA DE RAS, CA VOI ASA FACETI MEREU, URA VOASTRA FATA DE TOMA ESTE CUNOSCUTA BUZAUL NU A AVUT ATITEA STRAZI ASFALTATE DE MULT TIMP. URA VOASTRA NASTE MONSTRII NU VA UITATI IN OGLINDA.
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!