CULMEA – Donald Tom isi face parcare preferentiala la primarie (FOTO)! Haideti cei care-l laudati…bagati mare!!!

parcare preferentiala Donald Tom BuzauBuzau, Romania, 5 septembrie 2017. Ultimul gospodar din oras, judet, tara, continent si…planeta – “El Donald Tom” isi “trage” parcare preferentiala chiar la Primaria “data lui” – vorbele ii apartin! Cu mult tupeu flausat “de Tintesti”, primarul orasului a trimis slugile sale sa ii faca parcare la Palatul Comunal, constatand si el ca asa zisele parcari din municipiu sunt…varza! Ce mai vrei Donald? Metrou, heliport, Centru de excelenta pentru robotei si mai ce? Lasa-ne…lasa-ne!

 

P.S. 5 insi trimisi sa traga de o pavela!!! Dorel ar muri de invidie! Evident…totul dupa ce s-a asfaltat! Apropo de “mijloacele moderne” de asfaltare…in urma cu cativa ani….trotuarele de pe Unirii si alte strazi cu ce utilaje s-au asfaltat? Nu cumva tot cu masinaria aia de te lauzi tu ca e “ultimul racnet”? Pinochio, du-te acasa!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 SirAlexandru Leitner 05-09-2017 09:45
Pot fi de acord că se face o găinărie, dar nu pot fi de acord cu numirea unor muncitori amărâți ca fiind slugi. Mai degrabă autorul articolului, care a uitat să se semneze, pare o slugă emancipată!
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!