"Auto-sicriul" lui Toma s-a defectat azi in Buzau

autosicrie Toma 2017 0001S-a defectat in trafic un "auto-sicriu" (autobuz) adus de Donald Tom. Nici nu au iesit bine de sub pansonare si schimbarea ilegala a calculatoarelor de bord ca sa dea EURO 5 (aloo, Kovesi - DNA, dormi?) - vezi LINK - ca si au incurcat circulatia in Buzau datorita defectiunilor survenite la "panarame".

 

Astazi luni 25 septembrie a.c., de dimineata, un buzoian ne-a trimis o imagine in care politia locala dirija circulatia pe Frasinet pentru ca, exact la rondul de tot rasul de la intersectia cu Chiristigii, un "auto-sicriu" a lui Tomitza a ramas in...pana de motor! Lucru a fost confirmat de mai multi trecatori. Iata unde duce nesimtirea, minciuna si furaciunile acestui om si a celor ce il acopera. Cu siguranta vom mai asista la astfel de probleme in trafic...asta pana nu vine DNA si ii ia jucariile meltenaului Tintestean cu nas rosu (sau se scrie cu "i" - Tintestian?!)

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #2 Rugamintevic 25-09-2017 20:16
Vezi daca si d-l Tereaca e de acord cu ce ai scris.
Citat
0 #1 De parca nu se stieViorel 25-09-2017 16:36
De parvacnu se stie cum se aleg primari in buzău mici si bere pentru toata lume unde in alta tara ati mai vazut asa cv decât la min țara noastră sunt un tânăr din buzău și imi e rusine cu cea ce vad ca se intampla in orasul meu natal imi e si scârbă cand ies in oras cu masina numai gropi si tot felul de miracole sper ca pe vitor sa se faca niste alegeri corespunzătoare si sa sa nu mai fim de rasul lumi rusine domnule toma care vi de la coada vaci am schimbat într-un an de zile de 3 ori cauciucuri la masina din cauza primăriei pentru ca nu fac i o pana normală si pur si simplu ti se sparge anvelope si daca ai ghinion si geanta indoiata rusine primărie i ca plătim tace si impozite unde sunt acei banii
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!