POZA SAPTAMANII - "Doi Doamne si toti...doi!" :D Intrebare de 10 puncte: cine are tricolorul pus invers si de ce? :D

Dacopatia ingroapa RomaniaLa recentul asa zis Congres de Dacologie din Buzau, pe langa alte personaje pitoresti si amuzante pe alocuri (parca ar fi un festival al evadatilor de la Sapoca?!) au fost vazute si cele din imaginea alaturata (Pat si Patchon, Lolek si Bolek)....pe care le cunoaste toata lumea! Din ce in ce mai ciudati, mai incoerenti, au aparut incet incet pe tapsanul urban, imbracati...corespunzator.

 

Voi ce parere aveti? Punem si o intrebare de 10 puncte: care din cei doi au tricolorul....pe invers si de ce (Bine ca nu se tin de mana!)? :D

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #6 Raspuns ptr. Nicoleta DobrescuLucian 12-09-2018 10:18
Mai "Sherlock Holmes" de Buzau ,in primul rand afla ca problema mea este cu HOTII si MINCINOSII care pacalesc oamenii ! Din moment ce te-ai ofuscat asa probabil ca esti in categoria respectiva ! Mai departe nu am ce sa-ti spun ca se pare ca nu ai cum sa intelegi . Eu ce afirm pot sa si demonstrez asa ca las-o mai moale ( daca intelegi ce vreau sa spun ...)!
Citat
0 #5 PARINTELE MILEAnicoleta dobrescu 25-08-2018 19:12
PARINTELE MILEA este un adevarat preot,nu un impostor,d-le Bolek sau cum te mai numesti!Nu-ti permit sa terfelesti numele PARINTELUI!Daca ai ceva probleme,rezolv a-le in instanta sau la Sapoca,ori Ojasca!LASA-NE DUHOVNICUL SI PARINTELE in pace,CLAR?Stiu foarte bine cine esti,dar mai ales ca ai o mare problema cu tine insati,asa ca rezolvati problema ta,te rog!
Citat
-2 #4 Lolek si BolekLucian 09-07-2018 21:26
Salut domnule Gavriluta! Când eu ti-am spus și demonstrat cine este cu adevărat ACEST impostor popă Milea ai preferat să TACI și să nu iei atitudine! Acum văd că ti-ai schimbat "oarecum" părerea. Spor la aflarea adevărului!
Citat
-1 #3 InteresantOctavian 08-07-2018 15:05
De ce nu este specificată sursa fotografiei ? Cine este autorul acesteia ?
Citat
-1 #2 Preotul are tricolorul inversIonut 07-07-2018 18:38
Primarul are tricolorul pus bine
Citat
0 #1 cam așa!Elena Panțuru 07-07-2018 11:19
Frumoasă captură,prieten ii știu de ce!
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!